فرآیند تهیه مقالات مروری سیستماتیک(جلسه هفدهم)

فرآیند تهیه مقالات مقالات مروری سیستماتیک
فرآیند تهیه مقالات مقالات مروری سیستماتیک

با فصل دوم سری آموزش‌های مقالات مروری در خدمت شما علاقمندان به این حوزه هستیم. در این مجموعه آموزش‌ها کارشناسان تیم کارت نگارش مقاله مروری با رویکرد سیستماتیک را به طور علمی به شما آموزش خواهند داد. در واقعا آنچه که واقعا برای نگارش مقالات مروری نیاز دارید در این آموزش ارائه خواهد شد.

در جلسه گذشته در خصوص تدوین پروتکل پژوهش در مقالات مروری که مرحله بسیار مهمی در انجام مقالات مروری سیستماتیک است توضیحاتی ارائه کردیم.

در این جلسه از آموزش نگارش مقاله مروری نگاهی اجمالی به فرآیند تهیه مقالات مروری سیستماتیک خواهیم کرد. با ادامه آموزش ها با ما همراه باشید.

نگاهی اجمالی به فرآیند تهیه مقالات مروری سیستماتیک

در این قسمت به طور کلی مراحل انجام مرور سیستماتیک را بیان می‌کنیم. به فرآیند تهیه مقاله مروری سیستماتیک نگاه اجمالی خواهیم داشت. ابتدا عنوان کار را ثبت می‌کنیم. ثبت می‌تواند در یک دیتابیس باشد، می‌تواند در ایرانداک باشد، می‌تواند در محل کار هم باشد. می‌تواند در هر وب‌سایت یا هر جای دیگری باشد تا این ثبت را انجام دهند. اشاره می‌کنیم که این پژوهش متعلق به ماست.

فرآیند تهیه مقاله مروری سیستماتیک
فرآیند تهیه مقاله مروری سیستماتیک

فرآیند تهیه مقالات مروری سیستماتیک

در مرحله‌ی بعد نوشتن پروتکل را داریم. در پروتکل اطمینان پیدا می‌کنیم که موضوع تکراری نیست. نرم‌افزارهای لازم را توسط هماهنگ‌کننده‌ی گروه تهیه می‌کنیم. یکی از اعضا باید برود و نرم‌افزارهای لازم را بررسی و شناسایی کند. ممکن است حتی درانجام پژوهش به نرم‌افزار نیاز داشته باشد. ما باید آن را پیدا کنیم. شاید در نوشتن پروتکل نیاز داشته باشیم که در کارگاه آموزشی تدوین پروتکل شرکت کنیم.

سفارش نگارش مقاله در سایت کارت پروژه توسط متخصصین کارت پروژه برای مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری قابل انجام است.

مرحله‌ی بعد در فرآیند تهیه مقالات مروری سیستماتیک ارائه‌ی پروتکل تنظیم شده به هیئت نظارت است. پس ما پروتکل خود را که بسیار در تدوین آن دقت کردیم، وضعیت موجود و مراحل را توصیف کردیم، اطلاعاتی راجع به مداخلاتی که انجام می‌دهیم ارائه می‌کنیم، افرادی که شرکت می‌کنند پیامدهای آن را می‌گویند. همه‌ی این‌ها را به هیئت نظارت ارائه می‌کنیم.

مرحله‌ی بعد در فرآیند تهیه مقالات مروری سیستماتیک تأیید پروتکل و تهیه‌ی مقاله است. پروتکل تأیید می‌شود، سه گروه متشکل از کارشناسان و متخصصین آمار و استفاده‌کنندگان از مقاله پروتکل را ارزیابی می‌کنند و مورد تأیید قرار می‌دهند و اگر اصلاحاتی لازم باشد، انجام می‌دهند. بنابراین در این مرحله عملاً شروع به نوشتن مقاله‌ می‌کنیم و ممکن است انتظار هم داشته باشیم که نسخه‌ی پیش‌نویس هم در عرض ۶ ماه از تدوین پروتکل آماده شود.

تا اینجا مقاله را تدوین کردیم و از اینجا به بعد وارد مرحله‌ی submit کردن و ارا‌ئه‌ی مقاله می‌شویم تا آن را چاپ کنیم. قبل از این‌که مقاله مروری پذیرفته شود، ما باید پروتکل خودمان را ویرایش کنیم تا مشکلی به وجود نیاید و مقاله مروری را که نهایتاً نوشتیم باید به‌روزرسانی کنیم و باید سالیانه بازنگری کنیم و همیشه آن را آپدیت نگه داریم. اگر می‌‌خواهیم مقاله بعداً مورد استفاده قرار بگیرد، یا خودمان بتوانیم مقاله را با بازه‌های زمانی هر چند سال یک بار بروز کنیم.

در این جلسه از انجام مقاله مروری در خصوص فرآیند تهیه مقالات مروری سیستماتیک مطالبی را ارائه کردیم در جلسه هجدهم به بخش نظری شناسایی و جستجوی منابع خواهیم پرداخت.

پایان جلسه هفدهم

با ادامه آموزش‌ها با همراه باشید.

برای ثبت سفارش لطفا در تلگرام یا واتساپ یا ایتا به شماره 09104503300 پیام دهید.