آموزش مقاله نویسی از صفر تا صد

آموزش مقاله نویسی
آموزش مقاله نویسی

صفر تا صد آموزش مقاله نویسی در کارت مگ

هدف از این مقاله، آموزش مقاله نویسی می باشد. شما برای یادگیری نحوه نوشتن مقاله میتوانید این مقاله را مورد مطالعه قرار بدهید.
مقالات علمی به جهت اهمیت روز افزون خود در گسترش علم و همچنین گره زدن علم و تجارت دارای درجه ارزشمندی بالایی می باشند.

به صورت کلی مقالات میتوانند موارد و مسائل مختلف مطرح در دنیای حاضر را با رویکردی علمی و دقیق مورد بررسی و تحقیق قرار بدهند. از این جهت پژوهش همچون یاری رسان در قانون گذاری و فهم دقیق مسائل مرتبط مختلف می باشد.

در این مقاله آموزش مقاله نویسی برای مبتدیان pdf را خدمت شما توضیح خواهیم داد. کارت پروژه با دارا بودن مجریانی حرفه ای و متخصص تبدیل به بهترین مرجع ارائه ی خدمات آموزشی معتبر و کاملا علمی خدمت شما عزیزان پژوهشگر و علاقه مند شده است.

آموزش مقاله نویسی
آموزش نوشتن مقاله

5 نکته مهم ضرورت نگارش مقاله چیست؟ (اهمیت، دلایل)

در این جلسه از آموزش نوشتن مقاله شما در خصوص ضرورت نگارش مقالات مطالبی را مورد مطالعه قرار خواهید داد. در مورد لزوم نگارش نتایج کارهای تحقیقاتی به صورت مقالات علمی بحث خواهد شد. در ادامه در مورد مقدمات لازم برای نحوه نوشتن مقاله مطالبی را فرا خواهید گرفت. در مورد بخش های مختلف یک مقاله ی استاندارد کنفرانسی و به صورت کلی هر نوع مقاله ی پژوهشی دیگر آموزش خواهید دید. در مورد نحوه ی نگارش این بخش ها و تک تک جزئیات مرتبط با این قسمت ها مطالبی را مطالعه خواهید کرد.

همچنین در مورد امتیازات مقالات مختلف و افراد پژوهشگر اطلاعات بسیار کاربردی و مفیدی را در این جلسه ی آموزشی فرا خواهید گرفت.
به صورت کلی در این آموزش کوتاه ولی به شدت کاربردی شما هر مطلبی که در بابت نحوه ی نگارش تا ارسال مقالات خود به ژورنال ها و مجلات مطرح جهانی باید بدانید را فرا خواهید گرفت.

برای مطالعه ی این کارگاه آموزش مقاله نویسی میتوانید به صفحه ی ضرورت نگارش مقاله مراجعه بفرمایید.

انتخاب موضوع مقاله(اصول مهم و کاربردی، نکات )

در این جلسه از آموزش مقاله نویسی شما از موارد مختلفی که باید برای انتخاب یک موضوع مناسب برای مقاله ی خودتان در نظر بگیرید را فراخواهید گرفت. آشنایی با اصولی همچون بکر و بی بدیل بودن موضوع مقاله که در راستای نائل آمدن به موضوع مقاله ای متناسب و ایده آل باید آنرا در نظر داشته باشید. مورد بعدی که در این آموزش با آن آشنا خواهید شد همه جانبه بودن موضوع و قابلیت مقاله دهی در آن موضوع است.

شما باید موردی را انتخاب بفرمایید. این مسئله از این بابت از که پس از انجام تحقیق و پژوهشات گسترده شایسته است که برای بهره گیری حداکثر از پژوهش انجام شده امکان ارائه ی چندین مقاله ی مختلف حتی برای سایر پژوهشگران وجود داشته باشد. نکته ی دیگری که باید در مورد انتخاب موضوع مورد نظر خود در نظر داشته باشید؛ امکان پذیر بودن انجام پژوهش براساس منابع مالی و تجهیزات ممکن در موضوع مورد نظر است.

به صورت کلی در این جلسه از آموزش نوشتن مقاله موارد این چنینی تاثیر گذار در انتخاب یک موضوع مناسب را مورد بررسی قرار خواهید داد. برای مطالعه ی آموزش مربوطه می تونین به صفحه انتخاب موضوع مقاله مراجعه نمایید.

آموزش سامانه scopus (اسکوپوس) – سامانه پژوهشی علوم و فناوری

scopus یکی از جامع ترین بانک های اطلاعاتی در زمینه و حوزه ی پژوهش است. شما میتوانید با استفاده از اطلاعاتی که این سایت برای شما فراهم آورده میتوانید در پژوهش های خود زمان های زیادی را صرفه جویی بنمایید. با ارسال مقاله به این سایت شما قادر هستید نسبت به انجام داوری برای بررسی تکراری بودن پژوهش در این سایت اقدام بفرمایید.

شما در این سایت قادر به دسترسی به پژوهش ها و اسناد پژوهشی مختلفی که در تمام کشورها و در ژورنال های مختلف منتشر شده است هستید. مقالاتی که در حوزه های بسیار مختلف و متعدد در این سایت وجود دارند امکان دسترسی به دیگر مقالات پژوهشگران مدنظر شما را نیز به وجود می آورند.

برای دسترسی به آموزش کامل مقاله نویسی و آموزش سامانه اسکوپوس، به صفحه آموزش سامانه scopus (اسکوپوس) مراجعه بفرمایین.

آموزش سامانه scopus در آموزش مقاله نویسی
آموزش سامانه scopus

نحوه استفاده از سایت مگیران|بهترین پایگاه مقالات فارسی

سایت مگیران، بانک مقالات فارسی است که در داخل ایران چاپ شده اند. شما در این آموزش شما کار با این نرم افزار را فراخواهید گرفت. این سایت در واقع بانک نشریات پژوهشی کشور می باشد. شما با جستجوی کلمه ی کلیدی مدنظر خودتان قادر هستید مقالات منتشر شده در نشریات و حتی روزنامه های کثیرالانتشار ایران را مورد بررسی قرار بدید.

این سایت به دلیل قدرت بالای خود در دسته بندی و جداسازی مقالات مختلف در گروه های متفاوت امکان انجام بررسی های لازم در کثری از زمان را برای شما امکان پذیر میکند. شما قادر هستید مقالات جستجو شده را در الویت های مختلفی همانند زمان انتشار، سایتیشن مقاله ی مورد نظر و موارد این چنین رتبه بندی بنمایید.

برای مطالعه ی صفر تا صد مقاله نویسی و آموزش استفاده از سایت مگیران به صفحه نحوه استفاده از سایت مگیران مراجعه بفرمایین.

آموزش بانک اطلاعاتی web of science برای جستجوی علمی

سایت web of Sciences به شما در زمینه ی پیدا کردن موضوعاتی بکر و بی بدیل برای مقالات خودتان کمک رسانی میکند. دلیل اهمیت بالای این بانک اطلاعاتی پوشش ژورنال های دارای impact factor است. در واقع این بانک شامل اطلاعات مختلف و کاربردی در مورد ژورنال های معتبر می باشد. شما با جستجوی کلمه ی کلیدی مورد نظر برای موضوع مقاله ی خود میتوانید مقالات موجود و منتشر شده در ژورنال ها و مجلات معتبر را مشاهده بفرمایید. شما با استفاده و بهره گیری از این آموزش مفصل و جامع در زمینه ی آموزش بانک اطلاعاتی web of science برای دستیابی به موضوع ایده آل پژوهش خود استفاده بفرمایید.

برای مراجعه به صفحه ی این اموزش مقاله نویسی از صفر تا صد، میتوانید به صفحه ی آموزش بانک اطلاعاتی web of science برای جستحوی علمی مراجعه نمایید.

چگونگی تغییر موضوع مقاله (راهنمای کامل و کاربردی)

در این آموزش به دنبال معرفی روش های مختلف برای تبدیل نمودن موضوع مقاله ی تکراری به موضوع نو و بی بدیل مطالب به شدت کاربردی و مفیدی را مطالعه خواهید نمود. در ادامه نسبت به ارائه ی توضیحی مختصر در مورد این روش ها خواهیم پرداخت.

تغییر در کل موضوع مقاله از جمله راحت ترین روش های تبدیل یک موضوع تکراری به موضوع جدید و بی بیل است. تغییر در برخی متغییر ها از دیگر روش های تبدیل موضوع بکر به موضوع نو و بکر است. در صورتی که شما به عنوان مثال در مورد تاثیر بازاریابی کارآفرینانه بر عملکرد کسب و کارهای کوچک و متوسط تحقیق مینمایید. برای تبدیل موضوع به عنوانی تازه تر میتوانید مؤلفه ی بازاریابی کارآفرینانه را به بازاریابی چریکی تغییر دهید.

برای بهره گیری از این دوره آموزش مقاله نویسی به شدت کاربردی قادر هستید به صفحه ی چگونگی تغییر موضوع مقاله مراجعه بفرمایید.

بحث و نتیجه گیری در مقاله (Results and Discussions)

در این آموزش با هم 6 نکته مهم در دستیابی به بحث و نتیجه گیری مطلوب در مقالات را باهم مورد بررسی قرار خواهیم داد. شما در یک نتیجه گیری مطلوب باید برای هر نتیجه گیری خود از دلایلی علمی و موثق برخوردار باشید. از اعمال نظر شخصی خود که مرجع علمی و تحقیقاتی اثبات شده ندارد در نتیجه گیری های پژوهش خود خودداری بفرمایید.

اگر نتیجه ی که شما از پژوهش در یک حوزه و موضوع به دست آورده اید؛ کاملا متفاوت با نتایج پژوهشگر دیگری در همان موضوع است، نسبت به بیان علت تفاوت توجه خاطر را داشته باشید. از استفاده از شکل و جدول در قسمت بحث و نتیجه گیری به شدت خودداری بفرمایید.
برای آشنایی بیشتر با موارد تاثیر گذار در دست یابی به یک بخش بحث و نتیجه گیری مطلوب در نگارش مقالات میتوانید به صفحه بحث و نتیجه گیری در مقاله  مراجعه فرمایید.

تغییر موضوع مقاله در آموزش مقاله نویسی
تغییر موضوع مقاله

بخش های یک مقاله (نحوه نگارش، ساختار،مراحل )

در این آموزش تخصصی به یادگیری بخش های مختلف استاندارد یک مقاله و روش نگارش این بخش ها خواهیم پرداخت. ما در یک مقاله‌ی فارسی صفحه‌ی عنوان، خلاصه‌ی مقاله، لغات کلیدی ، مقدمه ، مواد و روش‌ها را دارا هستیم. البته ممکن است که در برخی مقالات به سبب تفاوت در حوزه ی پژوهشی دارای برخی تغییرات در این موارد باشد. در ادامه ی این بخش ها نتایج و بحث، نتیجه‌گیری کلی ، تقدیر و تشکر و در نهایت منابع را داریم. شما در این آموزش شما با مراحل گام به گام نگارش بخش های مختلف صفحه ی عنوان یک مقاله را فرا خواهید گرفت.

برای مطالعه ی کامل این آموزش مقاله نویسی میتوانید به صفحه مربوطه یعنی صفحه بخش های یک مقاله مراجعه فرمایید.

چگونه مقاله علمی بنویسیم؟ 10 گام طلایی نگارش مقاله

در این جلسه شما با چگونگی نگارش مقالات علمی آشنا خواهید شد. در اولین گام شما با ابتدائی ترین مرحله ی نگارش مقاله یعنی انتخاب مجله و یا کنفرانس مدنظر خودتان آشنا میشوید. این مسئله به دلیل وجود تفاوت هایی در قالب ساختاری مورد پذیرش نشریات و کنفرانس ها نسبت به یکدیگر می باشد. شما در این آموزش با 10 گام طلائی که کمک کننده ی شما در نگارش مقالات مختلف هستند، آشنا خواهید شد.
برای دسترسی به این آموزش مقاله نویسی که میتواند در نگارش مقالات به شدت کمک کننده باشد؛ به صفحه ی چگونه مقاله علمی بنویسیم مراجعه بفرمایید.

صفحه عنوان مقاله (Title page) را چگونه بنویسیم؟ (نحوه نوشتن)

این جلسه از آموزش مقاله نویسی مختص به صفحه ی عنوان می باشد. شما با مطالعه ی این آموزش توانایی نگارش صفحه ی عنوان در بهترین شرایط ممکن را دارا خواهید بود. این آموزش به شما در مورد ویژگی های مختلف صفحه ی عنوان مطالب به شدت کاربردی و آموزنده ای را ارائه خواهد داد. در ادامه به بحث در مورد برخی از این موارد خواهیم پرداخت.

صفحه ی عنوان در واقع نمایانگر کار و پژوهش شماست. در واقع خواننده با مطالعه ی صفحه ی عنوان به یک درک کلی از مقاله دست پیدا میکند. شما در صفحه ی عنوان دارای محدودیت تعداد کاراکتر هستید. از این جهت توجهات لازم را داشته باشید که مطالب ضروری و با اهمیت را حتما در صفحه ی عنوان خود لحاظ بفرمایید.

برای آشنایی بیشتر با سایر نکات و مسائل مطرح در مورد نگارش یک صفحه ی عنوان مناسب میتوانید به صفحه ی این آموزش مقاله نویسی یعنی صفحه‌ی، صفحه عنوان مقاله را جگونه بنویسیم مراجعه نمایید.

چگونه چکیده مقاله خوب بنویسیم؟ (راهنمای کامل + نحوه نوشتن)

از مشکلات عدیده ی دانشجویان نگارش چیکیده ی مقالات به عنوان خلاصه ای از نتایج و بحث های به دست آمده می باشد. شما در نگارش بخش چکیده باید خلاصه ای شیوا در مورد تمامی بخش های مقاله ارائه بفرمایید.

از جهت دیگر شما از محدودیت تعداد کاراکتر در این بخش برخوردار هستید. شما ملزم به نگارش بخش چکیده در 150 تا 250 کلمه می باشید. به این دلیل شما ملزم به جلوگیری از بیان مطالب بی ربط و غیرضروری در این بخش هستید. در این بخش برای بهره گیری از علائم اختصاری شما ملزم به تعریف آن می باشید.

برای آشنایی بیشتر با مطالب و موارد مرتبط با نحوه ی نگارش یک چکیده ی خوب برای مقالات خودتان میتوانید به صفحه ی این آموزش مقاله نویسی یعنی صفحه‌ی چگونه چکیده مقاله خوب بنویسیم، مراجعه بفرمایید و از مطالب مفید و کاربردی آن بهره ببرید.

در آموزش مقاله نویسی، مقدمه مقاله را چگونه بنویسیم؟

در نگارش مقدمه برای مقالات مختلف شما ملزم به صحبت در مورد اهمیت مسئله ی خود و بیان تاثیرات آنها بر زندگی انسانی هستید. همچنین باید در مورد روش تحقیق خود نیز توضیحات مختصری نیز ارائه بفرمایید. شایسته است که جهت کسب اعتبار علمی بیشتر در مقدمه مقاله ی خود از رفرنس های معتبر و با ارزش برای افزایش غنای علمی مطلب خودتان استفاده بفرمایید.

همچنین شما باید نسبت به ارائه ی توضیحات در خصوص گوشه ای تحقیقات مشابه و پیشینه ی تحقیق موضوع مورد بحث اقدام بفرمایید.
بهتر است که در مقدمه ی مقاله ی خود به علت انتخاب موضوع مقاله ی خود و اهمیت آن نیز اشاره کنید.

برای مطالعه ی کامل این آموزش مقاله نویسی و بهره گیری از مطالب علمی آن میتوانید به صفحه ی این آموزش، مقدمه مقاله را چگونه بنویسیم مراجعه بفرمایید.

مقدمه مقاله در آموزش مقاله نویسی
مقدمه مقاله

آموزش بخش مواد و روش ها در مقاله (materials and methods)

در بخش موادها و روش ها شما باید در مورد مواد و یا مولفه ای که بر روی آن در حال تحقیق و پژوهش می باشید؛ اطلاعاتی ارائه بفرمایید.
در این قسمت همانطور که از عنوان آن قابل درک می باشد، شما باید در مورد روش اندازه گیری و پارامتر سنجی مولفه ها و موادهای خود اطلاعاتی را نیز ارائه بفرمایید. در صورت استفاده و بهره گیری از روش تحقیقاتی خاص و کمترشناخته تر؛ شما ملزم به ارائه ی توضیحاتی تئوری شناختی در مورد روش تحقیقاتی مورد استفاده می باشید. شما همچنین ملزم به نگارش آنالیز های آماری پژوهش خود در انتهای این قسمت می باشید.

برای مراجعه به صفحه ی این آموزش مقاله نویسی و بهره گیری از مطالب آموزشی ارائه شده در این قسمت شما میتوانید به صفحه آموزش بخش مواد و روش ها در مقاله مراجعه نمایید.

3 نکته پرکاربرد در آموزش مقاله نویسی بخش نتیجه گیری مقاله (conclusion)

در این جلسه ی آموزشی شما با 3 نکته ی پر کاربرد در نگارش بخش نتیجه گیری مقالات خودتان آشنا خواهید شد. بخش نتیجه گیری بخشی از مقاله ی شماست که تمام فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی خود را در آن قسمت گردآوری و به زبانی علمی و شیوا بیان میفرمایید. اگر پیشنهاد تحقیقاتی و یا کاربردی داشتید که براساس پژوهشی که به انجام رساندید می باشد؛ میتوانید در قسمت نتیجه گیری مقاله نسبت به بیان آن اقدام بفرمایید.

این مورد را نیز در نظر داشته باشید که از ارائه ی مطالب به صورت جزئی و دقیق پرهیز بفرمایید و تنها به بیان کلیات مطلب براساس نتایج پژوهش خود بسنده کنید.
برای مطالعه ی بیشتر در مورد نحوه ی نگارش نتیجه گیری مقالات میتوانید با مراجعه به صفحه ی این آموزش مقاله نویسی، یعنی صفحه 3 نکته پرکاربرد در نوشتن نتیجه گیری مقاله اقدام بفرمایید.

نحوه صحیح تقدیر و تشکر در مقاله (Acknowledgement)

در نگارش مقالات و انجام پژوهش ممکن است که افراد، سازمان ها، موسسات و شرکت های مختلفی شما را کمک رسانی کرده باشند. شما میتوانید در بخش تقدیر و تشکر مقاله از این افراد قدردانی و سپاسگذاری به عمل بیاورید. در قسمت تقدیر و تشکر اگر قصد سپاسگذاری از تعداد زیادی از اشخاص حقیقی و یا حقوقی را دارید؛ بهتر است که از عناوین کوتاه و مختصر برای معرفی استفاده بفرمایید.

توجه داشته باشید که اگر فردی در نگارش مقاله و یا انجام پژوهش کمک های زیاد و شایانی به شما رسانده باشد، دیگر تقدیر از این افراد صرفا تنها در این قسمت شایسته نمی باشد. بهتر است که این افراد جزو نویسندگان مقالات باشند.

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این بخش از نگارش مقالات به صفحه ی نحوه صحیح تقدیر و تشکر در مقاله مراجعه بفرمایید.

نحوه نوشتن منابع در مقاله (رفرنس نویسی برای مقاله)

شما از دو طریق میتوانید نسبت به رفرنس دهی در مقالات خود اقدام بفرمایید. رفرنس دهی داخل متن و انتهای متن. رفرنس دهی داخل مطلب براساس سیاست های مجله ی مدنظر شما برای انتشار مقاله خود در آن ممکن است در دو حالت کلی قرار بگیرد. در حالت اول شما پس از نگارش هر مطلب مستخرج از مقالات و یا مراجع دیگر ملزم به رفرنس دهی به صورت نام و نام خانوادگی نویسنده و عنوان کتاب، مجله و یا محل منتشر شده می باشید. در روش رفرنس دهی داخل مطلب دوم شما میتوانید به صورت شماره های اختصاص داده شده برای هر مطلب و رفرنس دهی اعداد در پایان متن اقدام بفرمایید.

برای آشنایی با دیگر روش های رفرنس دهی مرسوم در پژوهش میتوانید به صفحه ی این آموزش، یعنی صفحه نحوه نوشتن منابع در مقاله مراجعه بفرمایید.

آموزش اندنوت EndNote و نحوه کار کردن با آن (راهنمای گام به گام)

EndNote سامانه ای است که به ما اجازه می‌دهد که مدیریت منابع علمی را در داخل فایلمان داشته باشیم و کارها بسیار راحت‌تر از شرایطی می‌شود که شما به صورت دستی اطلاعات را وارد می‌کنید. شما می‌توانید از بسیاری از پایگاه‌های دیگر جست‌وجوی مقالات مقاله را به EndNot ارسال کنید و در آن کتابخانه‌ای که برای خودتان در نظر گرفتید، ذخیره کنید. ولی به این دلیل که دو پایگاه science direct و Scopus عمومی‌تر و همه‌گیرتر هستند و اکثر مقالات را در خودشان جای دادند.

شما با استفاده از این نرم افزار قادر به رفرنس دهی مقاله ی خود در قالب های مختلف استاندارد جهانی هستید. این نرم افزار قابلیت های به شدت کاربردی مختلفی برای نگارش مقالات دارد که برای آشنایی با این ویژگی ها میتوانید به صفحه ی آموزش اندنوت EndNote و نحوه کار کردن با آن مراجعه بفرمایید.

فرمت بندی مقاله علمی چگونه انجام می شود؟

شما برای آگاهی از فرمت مناسب برای نگارش مقاله ی خودتان در ابتدا ملزم به بررسی ژورنال و کنفرانس مدنظر خودتان هستید. شما برای یافتن ژورنال مدنظر خودتان میتوانید از طریق جستجوی عنوان ژورنال در گوگل و مراجعه به سایت ژورنال مدنظر نسبت به پیدا کردن فرمت مدنظر خودتان اقدام بفرمایید. بحث دیگری که تأکید می‌شود حتماً ملاحظه کنید قسمت ساختار مقالات است. در اینجا ساختار مقاله را دقیقاً مشخص کرده است که به چه صورت باشد؛ ابتدا Title ، سپس نویسنده‌ها، Affiliations ، Abstract باشد، به ترتیب همه‌ی این‌ها را گفته است.

شما برای آشنایی بیشتر با مطالب این چنینی میتوانید به صفحه ی فرمت بندی مقاله علمی مراجعه بفرمایید.

فرمت بندی مقاله در آموزش مقاله نویسی
فرمت بندی مقاله

7 روش مهم اصلاح مقاله Revise شده

پس از نگارش مقاله ممکن است که پژوهش شما نیازمند اصلاح باشد. در این آموزش شما با 7 روش مهم اصلاح مقاله ی خود اقدام خواهید کرد.
در اصلاح مقاله ی خود به موارد کامنت شده توسط داوران توجهات لازم را داشته باشید. توجه داشته باشید که شما از این افراد تایید پژوهش خود را دریافت میکنید پس از این رو تلاش حداکثری خود را بر جلب رضایت این داوران داشته باشید. سعی کنید به هر کامنت به صورت جداگانه پاسخ بدید. پس از انجام و اعمال تغییرات بیان شده حتما نسبت به highlight بخش مورد نظر اقدام بفرمایید.

برای مطالعه و آگاهی بیشتر در این زمینه میتوانید به صفحه ی آموزش مقاله نویسی مورد نظر، یعنی صفحه روش مهم اصلاح مقاله Revise شده مراجعه بفرمایید.

انواع مجلات علمی ، ویژگی ها و امتیاز آن ها در مقاله

در دنیای حال حاضر مجلات مختلفی در سطح های متفاوتی تهیه و منتشر میشوند. شما برای بهره گیری حداکثری از امتیاز نگارش یک مقاله در ابتدا باید نسبت به بررسی مجلات علمی مختلف و انتخاب متناسب ترین و بهترین آنها اقدام بفرمایید. مجلات به صورت کلی به دو دسته ی مجلات داخلی و خارجی تقسیم میشوند. مجلات داخلی شامل مجلات ISC، مجلات علمی و پژوهشی، مجلات علمی ترویجی و سایر مجلات می باشند. مجلات خارجی شامل مجلات WOS، مجلات Scopus و سایر مجلات هستند.

برای اطلاع از امتیاز مختلفی که به هرکدام از مجلات داخلی و خارجی تعلق میگیره و همچنین آشنایی بیشتر با ویژگی های هرکدام از مجلات میتوانید صفحه ی این آموزش مقاله نویسی یعنی صفحه انواع مجلات علمی که به شدت کاربردی است مراجعه بفرمایید.

6 مورد از اقدامات لازم پس از ارسال مقاله

در این آموزش شما با 6 نکته و مورد که باید برای ارسال مقاله ی خود مدنظر داشته باشید، آشنا خواهید شد.
ارسال توسط نویسنده مسئول بایستی صورت بگیرد. هرجند برخی مجلات امکان ارسال مقالاتی که استارت و شروع آن با یک فرد و ادامه ی آن با یک فرد دیگر بود را میدهد. شما ملزم به تفکیک فایل های خود در فرمت خواسته شده توسط مجله به صورت منسجم هستید. فایل های شما باید در فرمت های قابل قبول مجله ی مدنظرتان باشد. برای آشنایی و آگاهی بیشتر با این دست از مطالب مهم در مورد ارسال مقاله شما میتوانید به صفحه ی اقدامات لازم پس از ارسال مقاله که به شدت کاربردی است مراجعه بفرمایید.

آموزش گام به گام نحوه ارسال مقاله به مجلات علمی

مقاله‌ی داخلی معمولاً از طریق پست الکترونیک نویسنده مسئول آن ارسال می‌‌شود. البته گاهاً دیده شده است که ژورنال‌ها به این سمت می‌روند که سیستم‌هایشان را اتوماسیونی کنند و ارسال مقاله به صورت خودکار در web pageای که در خود ژورنال تعبیه شده است، صورت بگیرد. ولی بعضی از ژورنال‌ها هنوز وارد آن حوزه نشدند و مقالاتشان را از طریق ایمیل برای ادیتور ژورنال ارسال می‌کنند و پروسه‌ی داوری برای آن انجام می‌شود و گام به گام به سمت سیستم اتوماسیون پیش می‌رویم.

در مقالات لاتین عمدتاً سامانه‌ای طراحی شده است که با استفاده از سامانه به‌صورت آنلاین می‌توانیم بخش به بخش اطلاعاتمان را وارد کنیم، مقاله را ارسال کنیم و در نهایت تأییدیه ارسال و سابمیت مقاله را دریافت کنیم. برای این‌که نحوه‌ی کار با این سیستم را آموزش ببینیم، یک مثال برای نحوه‌ی سابمیت کردن مقاله به ژورنال‌های مختلف را عنوان می‌کنیم.

شما برای آشنایی بیشتر با این آموزش میتوانید به صفحه ی نحوه ارسال مقاله به مجلات علمی مراجعه نمایید.

کلام آخر

شما برای نگارش مقاله خود و انجام هر نوع پژوهش دیگر میتوانید از آموزش های به شدت کاربردی و علمی کارت پروژه استفاده بفرمایید. کارت پروژه با دارا بودن متخصصانی حرفه ای و خوش سابقه جزو یکی از بهترین مراجع ارائه ی خدمات پژوهشی به شما پژوهش دوستان و پژوهشگران عزیز می باشد.

برای ثبت سفارش لطفا در تلگرام یا واتساپ یا ایتا به شماره 09104503300 پیام دهید.