در این مجموعه آموزشی با عنوان انجام مقاله در خدمت شما علاقه مندان به این حوزه هستیم.کارشناسان تیم کارت پروژه با جمع آوری اطلاعات در این زمینه برای علاقه مندان فرصتی را فراهم کردند تا دانشجویان و… بتوانند بصورت کامل این مبحث را فراگیرند. با ادامه آموزشها در خصوص اصلاح مقاله Revise شده با ما همراه باشید.
بعد از انجام نگارش مقاله و revise شدن آن ممکن است نیاز به اصلاحاتی باشد که امکان ویرایش وجود دارد و ما در این بخش به چگونگی اصلاحات این گونه مقالات می پردازیم.
در بخش اصلاح مقاله Revise شده بررسی خواهیم کرد که اگر مقالهی ما نیاز به اصلاح داشته است، به چه نحو باید کار اصلاح را انجام دهیم.
7 روش مهم چگونگی اصلاح مقاله Revise شده
- خواندن نکته به نکته Commentهای داوران
در اصلاح مقاله revise شده باید دقت کنید که حتماً نکته به نکته کامنتهای داوران را ملاحظه فرمایید؛ یعنی کامنتهای قرار داده شده باید یک به یک خوانده شود و یک به یک اعمال شود.
- تا حد امکان سعی کنید به مطالب ذکر شده توجه کنید و ترتیب اثر دهید.
در اصلاح مقاله revise شده سعی کنید به مطالب ذکر شده توجه کنید و ترتیب اثر دهید مگر اینکه کار خاصی از شما خواسته باشند که اصلاً قابل انجام نباشد. مثلاً فلان آزمایش را هم انجام دهید و آن آزمایش خیلی هزینهبردار است و اصلاً نمیشود آن کار را انجام داد یا یک تغییری بخواهد که آن تغییر واقعاً از عهدهی شما خارج باشد. در غیر این صورت بهتر است که به آن کامنتها ترتیب اثر داده شود و تغییرات اعمال شوند.
- پاسخ به هر Comment به صورت جداگانه
دقت بفرمایید که در اصلاح مقاله revise شده باید به هر کامنت جداگانه پاسخ دهید. یعنی شما یک فایلی تحت عنوان پاسخ به کامنتهای داور درست کنید و در آن فایل جداگانه که در word درست میکنید، تکتک کامنتها را قرار دهید و بعد از هر کامنت پاسخ مد نظر آن را بیاورید، حتی اگر در کامنت گفته شده باشد فلان لغت را حذف کنید، شما زیر آن مینویسید که لغت مورد نظر حذف شد یا اگر کامنت گفته باشد که فلان خط را اضافه کن، شما زیر آن مینویسید که خط مورد اضافه شد. جزءبهجزء باید پاسخ داده شوند.
دقت کنید مقالاتی هستند که به صورت کلی پاسخ داده شده است یعنی کامنتها نوشته شده اند و در پایان آن نوشته اید که به تمامی موارد پاسخ داده شد و اعمال شد، در این صورت ادیتور این فایل را به شما برمیگرداند و به شما تأکید میکند که کامنت به کامنت پاسخ دهید. پس دقت بفرمایید که در همان ابتدای کار این کار را انجام داده باشید.
- طولانی شدن فرآیند پذیرش در صورت پاسخ کلی به تمام Commentها
- اگر مورد خاصی را بهتر میدانید به همان صورت حفظ شود بهتر است حتما در پاسخ به آن مورد دلیل عدم پذیرش تغییر را بیاورید.
یعنی بگویید که به این دلیل احساس میکنید که این نظر داور بهتر است اعمال نشود و همان حالت قبلی وجود داشته باشد و محترمانه از داور اجازه بخواهید که به همان صورت اعمال شود.
در اصلاح مقاله revise شده معمولاً داورها دلایل منطقی را میپذیرند و در صورتی که دلیل شما منطقی باشد، اصرار بر تغییری که قبلاً گفتند، نخواهند داشت.
- حتما هر تغییری را در متن مقاله highlight نمایید.
در اصلاح مقاله revise شده دقت بفرمایید که حتماً هر تغییری را که در متن مقاله میآورید، highlight شده باشد. بعضی از ژورنالها میگویند که نیاز به هایلایت نیست و شما با رنگ متفاوتی نشان دهید. مثلاً فونت آن قرمز رنگ باشد. اکثراً گفته می شود که هایلایت باشد. یعنی شما اگر حتی یک لغت را تغییر دادید، آن لغت را هایلایت میکنید که داور و ادیتور بدانند که کدام قسمت از مقاله تغییر کرده است.
- یک Covering letter جدید نوشته و در آن ذکر کنید تمامی موارد مد نظر داوران اصلاح شد.
در کنار آن یک Cover letter جدید مینویسید که در آن عنوان میکنید که این مقاله قبلاً ارسال شده بود و ID مقاله این بود و داوران خواستارند که اصلاحات انجام شود و همهی نظرات داوران اعمال شده و به صورت هایلایتشده در فایل اصلی وجود دارد. لطفاً مجدد آن را بررسی فرمایید. این فایل همراه تغییرات داده شده دوباره سابمیت میشود که در اینجا نمونهی مقالهی اصلاح شده را بررسی خواهیم کرد.
نمونه مقاله اصلاح شده
همانطور که ملاحظه میفرمایید این یک مقالهای است که کار Revise آن انجام شده است و اگر دقت بفرمایید، هر جا که اضافه شده است و تغییری داده شده است، هایلایت شده است.
در اینجا بخشهایی از مقاله که مبنی بر نظر داور تغییراتی بر آن اعمال شده است، هایلایت شده است.
یا در این قسمت داور خواسته بود که مطلبی اضافه شود که در اینجا هایلایت شده است.
این بخش هم وجود نداشت و داور خواستار این بود که اضافه شود.
تمامی مواردی که اضافه شد، به صورت هایلایت به اصل مقاله اضافه شده است و همانطوری که گفته شد حتماً باید یک cover letter جدید هم آماده شود و به همراه سایر فایلها مجدداً آپلود شود.
نحوهی ارسال فایلهای Revise شده
در این قسمت از بخش اصلاح مقاله revise شده، نحوهی ارسال فایلهای Revise شده را آموزش خواهیم داد.
برای اینکه ببینیم که چگونه فایلهای مربوط به یک مقاله که اصلاحات را روی آن انجام داده ایم را باید مجدداً آپلود کنیم و به ژورنال بفرستیم، وارد سایت ژورنال مورد نظر میشویم.
در اینجا یک ژورنال را انتخاب کردیم و مجدداً وارد قسمت submit میشویم.
از ما میخواهد که username و password را وارد کنیم.
آنها را وارد میکنیم و در web page مخصوص خودمان login میشویم. وقتی لاگین میشویم، دقت بفرمایید گزینهای وجود دارد تحت عنوان اینکه سابمیتی که شما انجام دادید، نیاز به اصلاح دارد.
روی آن کلیک میکنیم. با کلیک بر روی آن، مقالهی مورد نظر شما نشان داده میشود و نوشته شده است که نیاز به اصلاحات وجود دارد.
در قسمت سمت چپ یک بخش به نام Revise submission وجود دارد.
بر روی آن که کلیک کنید، وارد پروسهای میشوید که دقیقاً شبیه به پروسهی سابمیت مقاله است. اما تنها تفاوتش این است که هر جایی که نیاز به اعمال تغییری است، تغییر را ایجاد میکنید و جاهایی که نیاز به اعمال تغییر نیست، به همان صورت باقی می ماند. به عنوان مثال اگر عنوان مقالهی شما تغییری نکرده است، در قسمت عنوان هیچ تغییری ایجاد نکنید و همان چیزی که از قبل نوشته شده بود باقی بماند.
ولی اگر مثلاً Abstract تغییر کرده بود، Abstract را تغییر میدهیم، سپس قسمتهای دیگر را بررسی میکنیم و گام به گام پیش میرویم تا زمانی که فایلها را میخواهید آپلود کنید. زمانی که میخواهید فایل را آپلود کنید، فقط فایلهایی را آپلود کنید که تغییر کرده است وگرنه سایر فایلهایی که از قبل بوده است و تغییری در آنها اعمال نشده است، نیاز به حذف و جایگزینی نخواهید داشت.
در یک مرحله از شما پرسیده می شود که آیا این مقاله قبلاً هم به این مجله ارسال شده بود یا خیر. قبلاً پاسختان خیر بود به این دلیل که تازه آن مقاله ارسال میکردید. ولی در این مرحله تیک میزنید که بله، قبلاً ارسال شده است. از شما کد مقاله که قبلاً سابمیت کردید را میخواهد. این قسمت که در اینجا مشخص شده است، کد مقاله است.
با درج این کد مقاله داور و ادیتور میدانند که این مقاله یک بار انجام شده است و نیاز به اصلاح دارد. به عبارتی به عنوان یک مقالهای نگاه میکنند که یک پروسهی داوری انجام شده است، اصلاحاتی انجام شده است و باید ادامهی پروسهی داوری خودش را طی کند. تقریباً در تمامی ژورنالها پروسه به همین صورت است و شما میتوانید از این مسیر بروید و اصلاحات مورد نظرتان را مجدداً بارگذاری کنید. دقت بفرمایید فایلهایی که نیاز به اصلاح داشتند و اصلاح شدند را بارگذاری کنید. سایر فایلها به همان صورت که قبلاً بارگذاری کرده اید بمانند و تغییری ندهید.
فرض کنید که از فایلها فقط فایل شکل نیاز به تغییر دارد. روی فایل شکل قرار میگیریم، آن را حذف کرده و به جای آن فایل جدید شکل را آپلود میکنیم.
چگونگی submit کردن مقاله اصلاح شده
نحوه سابمیت یک مقاله اصلاح شده را بررسی کردیم، که مجدداً آن مراحل را تکرار میکنیم.
- انجام مراحل کار شبیه به ارسال اولیه مقاله
- حذف تمامی فایلهایی که تغییر کرده و جایگزینی فایل تازه با آنها
- اصلاح دقیق اطلاعات جدید مثل تعداد شکلها و عنوان و تعداد لغات و …
- کنترل نهایی فایل PDF مقاله اصلاح شده
و در نهایت سابمیت را انجام میدهیم که دقیقاً مشابه همان پروسهی ارسال اولیهی مقاله میباشد.
اصلاح مقاله پذیرفته شده (Final proof)
فرض کنید مقالهی شما پس از ارسال پذیرفته شد. بعد از اینکه مقاله پذیرفته میشود، مقاله توسط ژورنال جهت چاپ برای انتشارات ارسال میشود.
- مدتی پس از پذیرش مقاله proof نهایی آن برای اصلاح برخی نکات به نویسنده مسئول ارسال میشود.
پس از اینکه مقاله به انتشارات رفت، پس از مدتی، یک proof نهایی از طرف آنها برای نویسندهی مسئول ارسال میشود. این proof نهایی در حقیقت بعد از اینکه صفحهآرایی شد و شکلها در جای مناسب قرار گرفتند و جداول در جایگاه مناسب قرار گرفتند و آن شکل و شمایل نهایی یک مقالهی نهایی را پیدا کرد، برای نویسندهی مسئول ارسال میشود.
یک سری مواردی را از شما میخواهند که کنترل کنید. این موارد عبارتند از:
- پایین بودن Resolution شکلها
بعضی وقتها ممکن است وضوح شکلهای مقالهی شما پایین باشد و از شما میخواهند که رزولوشن را بالا ببرید و یا شکل جدیدی جایگزین کنید.
- آیا منابعی که قبلاً in press بودند هنوز چاپ نشدهاند؟
ممکن است یک سری منابعی قبلاً جزء منابع خودتان قرار داده باشید ولی این منابع به صورتی بودند که هنوز چاپ نهایی نشده بودند و شماره صفحه نگرفته بودند. بر این اساس شما باید در انتهای آن in press مینوشتید. اما حالا ممکن است در پروسهی داوری شماره صفحه گرفته باشند. زیرا مدت زمانی از آن گذشته است. به شما میگویند که اگر اینها شماره صفحه گرفتند، اصلاح کنید و شماره صفحه جدید را قرار دهید.
- جزئیاتی دیگر نظیر مدل دستگاههای بهکار رفته و …
جزئیات کلی و بسیار ریزی که مد نظر است را به شما میگوید، آنها را اعمال میکنید و از طریق ایمیل به آن انتشارات ارسال میکنید و در نهایت مقالهی شما چاپ میشود.
اینها مراحلی بود که به صورت کامل از نحوهی نگارش یک مقالهی علمی تا نحوهی ارسال یک مقالهی علمی بررسی شد. این مراحل در انجام انواع مقالات ممکن است پیش بیاید مثل انجام مقاله isi، انجام مقاله کنفرانسی و همایشی و دیگر مقالات که پس از revise شدن نیاز به اصلاحات داشته باشند.
امیدوارم که هر روز شاهد پیشرفت علم در کشور باشیم و همهی شما دوستان بتوانید گامی مفید و مثبت در راه پیشرفت علمی کشورمان داشته باشید.
ارسال پاسخ