فصل دوم سری آموزشهای مقالات مروری در خدمت شما علاقمندان به این حوزه هستیم. در این مجموعه آموزشها کارشناسان تیم کارت نگارش مقاله مروری با رویکرد سیستماتیک را به طور علمی به شما آموزش خواهند داد. در واقعا آنچه که واقعا برای نگارش مقالات مروری نیاز دارید در این آموزش ارائه خواهد شد. در این جلسه آموزشی از انجام مقاله مروری در خصوص نحوه جستجوی مقالات در سایت ساینس دایرکت مطالب ارائه خواهیم کرد. این مطالب با آموزش تصویری و ویدیویی ارائه خواهد شد. با ما با ادامه آموزش ها همراه باشید.
آموزش را به دو طریق می توانید پیگیری نمایید، شما می توانید نحوه سرچ مقاله در سایت ساینس دایرکت را یا از طریق مشاهده ویدیو یا از طریق مطالعه مقاله را پیگیری نمایید.
نحوه سرچ مقاله در سایت ساینس دایرکت sciencedirect
در جلسه گذشته از نگارش مقاله مروری نحوه جستجوی مقاله در گوگل ادونس مطالب خدمتتان ارائه گردید.
در این جلسه نحوه سرچ مقاله در ساینس دایرکت را بررسی مینمائیم. ابتدا sciencedirect به آدرس sciencedirect.com را معرفی میکنیم.
این وبسایت مربوط به ناشر بینالمللی الزویر است و در حوزههای مختلف علمی میتوانید جستوجوهایی را انجام دهید. اگر ما همان واژه را دوباره در این قسمت وارد کنیم و جستوجو را انجام دهیم، مشاهده میکنید که این واژه را خواهد داشت.

پس از اینکه وارد سایت دایرکت ساینس شدید، وارد صفحه اصلی سایت خواهید شد، به ترتیب موارد زیر فرایند جستجو خود را تکمیل کنید:
- در صفحه اصلی سایت، قسمت بالای صفحه کادر جستجو را مشاهده خواهید نمود.
- عبارت خود را که می خواهید جستجو کنید را در این قسمت وارد می کنید، عبارت شما ممکن است کلمه کلیدی، عنوان مقاله، نام نویسنده یا هر عبارت دیگری باشد.
- حالا پس از اینکه عبارت خود را وارد کردید، بر روی دکمه جستجو کلیک کنید.
- حال می توانید نتایج عبارت جستجو کرده خود را مشاهده نمایید.



اما در جستوجوی پیشرفته میتوانیم این را فقط به عنوان آن مقاله یا چکیدهی آن محدود کنیم و جستوجو را مجدد انجام دهیم.
برای جستجوی پیشرفته در این سایت، در همان صفحه اصلی در کنار کادر جستجو، بر روی عبارت Advanced Search کلیک کنید تا وارد بخش تنظیمات پیشرفته شوید.
در قسمت جستجوی پیشرفته، فیلد های بیشتری موجود می باشد.




تعداد نتایج کم میشود، اینها همهی مجلات هستند. شما میتوانید با توجه به سال، آن را محدود کنید، اینجا فقط ۶ تا اثر را میآورد که در سال ۲۰۲۰ منتشر شده است.

همینطور بر اساس نوع مقاله و بر اساس عنوان آن مجله میتوانید جستوجوهایی را انجام دهید.


Sciencedirect حاوی میلیونها مقاله از هزاران مجلهای است که در حوزههای مختلف شما مشاهده میکنید.

مثلاً در این قسمت حوزههای شیمی، کامپیوتر، زمینشناسی، انرژی، ریاضی و موارد دیگری را میبینید.

در حوزهی علوم زیستی، کشاورزی، زیستشیمی و عصبشناسی، در حوزهی علوم بهداشتی، پزشکی و دندانپزشکی، داروشناسی، سایر رشتهها، در حوزهی علوم اجتماعی و علوم انسانی میتوانید مطالب و مجلاتی را پیدا کنید و در اینجا میتوانید Browse انجام دهید.




یعنی مجلهی خاص خودتان را بر اساس نام که در اینجا حرف D است، بگردید و پیدا کنید.



در این جلسه از آموزش با سایت Sciencedirect و نحوه جستجوی مقالات در این سایت آشنا شدیم. در جلسه آینده نحوه جستجو در سایت onlinelibrary.wiely.com مطالبی خدمتتان ارائه خواهیم کرد. با ادامه آموزش ها با ما همراه باشید.
سوالات متداول
- سایت ساینس دایرکت چیست؟
یک سایت علمی است که شما می توانید به کتاب های الکترونیکی و مقالات متعدد در حوزه های مختلف دسترسی داشته باشید.
- نحوه سرچ مقاله در ساینس دایرکت چگونه می باشد؟
برای جستجو در سایت ساینس دایرکت می توانید از طریق فرم جستجو در صفحه اصلی سایت، اقدام به مقالات یا کتاب های الکترونیکی خود نمایید.
کارت پروژه به عنوان بهترین موسسه انحام مقاله isi آماده ارائه تضمینی خدمات این حوزه می باشد، تمامی متقاصیان می توانند برای اطلاع از هزینه نوشتن مقاله isi با کارشناسان ما در ارتباط باشند.