درآمد رشته معماری در ایران چقدر است؟ +عوامل موثر بر درآمد رشته معماری

درآمد رشته معماری در ایران چقدر است؟
درآمد رشته معماری در ایران چقدر است؟

درآمد رشته معماری در ایران چقدر است؟، هر موقع صحبت از درآمد رشته معماری می شود عده ای در جمع حاضر وجود دارند که بگویند مهندسان معمار پول پارو می کنند. اما آیا حقیقت این است؟ آیا درآمد رشته معماری در ایران بالاست یا این صرفا یک تصور اشتباه است که بین افراد جامعه جا افتاده است؟

صنعت ساخت و ساز در ایران رو به رشد است و به همین جهت می توان آینده درخشانی را برای رشته معماری متصور شد. از مرمت بناهای فرسوده که این روزها مورد توجه مسئولین واقع شده گرفته تا طراحی داخلی و نظارت و مدیریت پروژه همگی مشاغلی هستند که معماران می توانند در آن ها فعالیت داشته باشند. اما هنوز جواب این سوال مبهم است؛ درآمد رشته معماری در ایران چقدر است؟ در ادامه با ما همراه باشید تا پیرامون این موضوع گفتگو کنیم.

درآمد رشته معماری در ایران چقدر است؟
درآمد رشته معماری در ایران چقدر است؟

عوامل موثر بر درآمد رشته معماری در ایران

چطور می شود یک معمار گلایه می کند از این که درآمد کمی دارد و یک معمار دیگر از بابت درآمد فوق العاده ای که دارد حسابی راضی و خشنود است؟ این موضوع نشان می دهد که درآمد رشته معماری در ایران به عوامل زیادی بستگی دارد. اما این عوامل چیست و هر کدام چه تاثیری در درآمد یک معمار دارند؟ در این بخش قرار است به این عوامل و تاثیر آن ها بپردازیم.

موقعیت مکانی که در آن فعالیت می کنید

درآمد رشته معماری در ایران رابطه مستقیمی با موقعیت مکانی شما دارد. بدیهی است که دستمزد یک مهندس معمار در تهران، شیراز و مشهد و با دستمزدی که یک معمار در شهرستان های ایلام، شاهرود و سیرجان دریافت می کند یکسان نیست.

داشتن فعالیت معماری در کلان شهرها برای شما درآمد بیشتری به همراه خواهد داشت. چرا که در کلان شهرها دستمزدها بیشتر است، مقیاس پروژه ها وسیع تر است و سطح زندگی بالاتر می باشد. بنابراین دستمزدهای پیشنهادی در کلان شهرها برای معماران بیشتر است.

شرکتی که در آن کار می کنید

هیچ گونه نرخ مصوب و از پیش تعیین شده ای به عنوان حقوق معمار در ایران تعریف نشده است. بنابراین شرکت های معماری هر کدام مبلغ دلخواهی را به عنوان دستمزد معماران در نظر می گیرند و به آن ها پیشنهاد می دهند. ممکن است یک شرکت معماری پیشنهاد دستمزد 7 میلیون تومانی به شما بدهد و یک شرکت دیگر همان جایگاه شغلی را با پیشنهاد دستمزد 15 میلیون تومان به شما ارائه دهد. بنابراین شرکتی که در آن کار می کنید در مبلغ دستمزد شما به عنوان یک معمار تاثیرگذار است.

میزان سابقه و تجربه کاری

تاثیر تجربه کاری را نباید روی درآمد رشته معماری در ایران دست کم گرفت. معمارانی که پورتفولیوی قوی تری دارند، نمونه کارهای زیادی اجرا کرده اند، در پروژه های موفق شرکت داشته اند و سرشار از تجربیات ارزنده و مفید هستند دستمزد بالاتری در ایران دریافت می کنند.

موفقیت در رشته معماری تا حد زیادی به تجربه و سابقه کاری شما بستگی دارد. بی شک هر چه تعداد پروژه های بیشتری اجرا کرده باشید و نمونه کارهای زیادی برای ارائه داشته باشید، می توانید نرخ پیشنهادی تان را برای دستمزد بالا ببرید و اینگونه درآمدتان به عنوان یک معمار بیشتر خواهد بود.

خدمات پیشنهادی معماری:

در کارت پروژه انجام پروژه های دانشجویی در تمامی حوزه ها، رشته ها و مقاطع توسط متخصصان حرفه ای همان حوزه و رشته انجام می‌شود. ما سال هاست که در این زمینه فعالیت می‌کنیم و به خوبی نیازها و موارد مورد انتظار افراد در زمینه انجام پروژه ها را درک میکنیم،از جمله خدمات پیشنهادی:

عوامل موثر بر درآمد رشته معماری در ایران
عوامل موثر بر درآمد رشته معماری در ایران

میزان آشنایی با نرم افزارهای معماری

نرم افزارهای معماری پاشنه آشیل این رشته هستند. تا چه حد با آن ها آشنایی دارید؟ این روزها کارفرمایان و شرکت ها به دنبال معمارانی هستند که تسلط بالایی روی نرم افزارهای معماری داشته باشند. شما می توانید به ازای هر نرم افزاری که روی آن تسلط دارید، مبلغی به نرخ پیشنهادی دستمزدتان اضافه کنید. بنابراین با یادگیری نرم افزاری های معماری می توانید هم شانس یافتن شغل بهتری داشته باشید و هم دستمزد بیشتر.

با خواندن این مقالات اطلاعات ارزشمندی را به دست خواهید آورد که میتواند برای شما مفید و کاربردی باشد:

مقایسه فرصت‌های شغلی و درآمد معماران در ایران
مقایسه فرصت‌های شغلی و درآمد معماران در ایران

درآمد رشته معماری در ایران در بخش دولتی بیشتر است یا خصوصی؟

هر سال آزمون های زیادی برای استخدام در بخش دولتی برگزار می شوند که شامل استخدام معماران نیز می شود. از استخدام در آموزش و پرورش گرفته تا استخدام در بانک، شرکت نفت و شهرداری. بنابراین معماران در ایران فرصت های شغلی خوبی در ارگان های دولتی دارند.

اما سوال این است که درآمد یک مهندس معمار در بخش دولتی بیشتر است یا در بخش خصوصی؟ در پاسخ باید بگوییم که ارگان های دولتی به واسطه حلقه اتصال محکمی که با دولت دارند، معمولا دستمزدهای بهتری برای مهندسان معمار در نظر می گیرند. بنابراین درآمد معمارانی که در بخش های دولتی مشغول به کار هستند به طور عمده بیش از معمارانی است که در شرکت های خصوصی فعالیت می کنند.

فعالیت در بخش خصوصی برای معماران زمانی مشمول درآمد زایی بیشتری می شود که در چند شرکت به طور همزمان کار کنند و یا در تعداد پروژه های بیشتری شرکت داشته باشند. تاسیس شرکت معماری نیز هر چند دردسرهای خاص خودش را دارد اما در بلندمدت برای معماران درآمدزایی بیشتری در مقایسه با استخدام در ادارات دولتی خواهد داشت.

درآمد رشته معماری در ایران در سال 1403

درآمد مهندسان معمار مانند سایر آحاد جامعه هر سال شامل افزایش رقم می شود. بنابراین ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که درآمد مهندسان معمار در سال 1403 چقدر است؟ درآمد یک مهندس معمار در ایران بین 5 میلیون تا 50 میلیون متغیر می باشد. ممکن است این رقم از سقف 50 میلیون هم عبور کند.

پارامترهای مهمی مانند تعداد پروژه هایی که در آن شرکت می کنید، موقعیت شغلی تان به عنوان مهندس معمار، سابقه کاری تان، میزان تجربه تان، میزان تسلط تان روی نرم افزارهای معماری و شرکتی که در آن کار می کنید همه و همه در این رقم تاثیرگذار هستند. بنابراین اگر دنبال رشته ای هستید که سقف آرزوهای شما را کوتاه نکند و بتوانید درآمد نامحدود از آن داشته باشید رشته معماری گزینه خوبی است.

مقالات پیشنهادی پرطرفدار:

ارائه خدمات برای رشته معماری:

تیم ما در تمامی گرایش‌های رشته معماری، خدمات ارائه می‌دهد. در زیر برخی از این خدمات را آورده‌ایم

انجام پروژه طراحی سه بعدی   |   انجام پروژه شیت بندی

انجام پروژه انیمیشن معماری   |   انجام پروژه رندر

درآمد رشته معماری در ایران در سال 1403
درآمد رشته معماری در ایران در سال 1403

برای انجام پروژه های معماری خود به هر کمکی که نیاز دارید، می‌توانید روی موسسه ما حساب کنید. ما تمامی خدمات مرتبط با معماری را ارائه می‌دهیم. از جمله خدمات زیر:

کلام پایانی درآمد رشته معماری در ایران چقدر است؟

راه های زیادی برای کسب درآمد بیشتر از رشته معماری در ایران وجود دارد. اغلب شرکت های معماری در ایران در زمان استخدام از شما توقعاتی دارند که اگر بتوانید آن ها را برآورده کنید، درآمدتان به مراتب بیشتر می شود. یکی از راه های کسب درآمد بیشتر در رشته معماری یادگیری نرم افزارهای تخصصی این رشته است. سعی کنید نمونه کارهای زیادی انجام دهید و از کارآموزی هراس نداشته باشید. کارآموزی در معماری تاثیر زیادی در آینده شغلی و درآمد شما خواهد داشت.

ممکن است برای درآمدزایی در رشته معماری مجبور شوید مدت زمانی را با درآمد اندک سر کنید اما نگران نباشید. به محض اینکه تجربه کافی در این رشته به دست آورید و حرفه ای شوید درب های کسب درآمد بیشتر به سوی شما گشوده می شوند. در کل باید این را بگوییم که ایران پتانسیل بالایی برای فعالیت گسترده معماران ایجاد کرده و اگر صبور، خلاق، دارای پشتکار، ماهر و توانا باشید می توانید به راحتی در این زمینه درآمدزایی کنید.

در صورتی که تمایل دارید انجام پروژه معماری خود را به افراد دیگری بسپارید، می‌توانید از متخصصان با تجربه کارت پروژه در این زمینه کمک بگیرید.

برای ثبت سفارش لطفا در تلگرام یا واتساپ یا ایتا به شماره 09104503300 پیام دهید.