
موسسه کارت پروژه (karet) با داشتن تجربهی چندین ساله در زمینه انجام پروژه های دانشجویی انواع پایان نامه ها امکان انجام پروژه Hspice اچ اسپایس را با کیفیت بالا ، قیمت مناسب و به صورت تضمینی و فوری فراهم کرده است. در موسسه کارت، پروژه های شما توسط متخصصان حوزه مورد نظر و به صورت کاملا حرفهای انجام میشود. جهت سفارش مشاوره و انجام پروژه اچ اسپایس Hspice مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری و در تمامی گرایش ها از طریق فرم زیر اقدام کنید و یا از طریق تلگرام و واتساپ با ما در ارتباط باشید.
ثبت سفارش پروژه

مراحل ثبت سفارش در کارت پروژه

سوالات متداول
چطور انجام پروژه Hspice خود را ثبت کنم؟
با استفاده از یکی از سه روش زیر میتوانید پروژه اچ اسپایس خود را به موسسه ما سفارش دهید:
1. با استفاده از فرم قرار داده شده در ابتدای صفحه میتوانید اطلاعات مورد نیاز را ثبت نمایید.
2.ارسال پیام و سفارش از طریق شبکه های اجتماعی ما (اینستاگرام، تلگرام و …)
3.ثبت سفارش پروژه سالیدورک از طریق تماس با شماره : 09104503300
چه اطلاعاتی برای ثبت سفارش پروژه Hspice مورد نیاز است؟
اطلاعات در حالت کلی به دو دسته تقسیم میشوند که عبارتند از اطلاعات ضروری و غیر ضروری :
اطلاعات ضروری به منظور پاسخگویی بهتر شامل : رشته و مقطع تحصیلی، موضوع، شماره همراه و توضیحات پروژه هستند و
نرم افزار مورد نیاز و دانشگاه نیز جزء اطلاعات غیرضروری هستند که برای برآورد هزینه و زمان مؤثرند.
هزینه و زمان انجام پروژه Hspice به چه صورت است؟
پس از ثبت سفارش پروژه اچ اسپایس، کارشناسان ما پروژه را بررسی مینمایند و به تناسب نیازهای پروژه هزینه انجام و زمان مورد نظر برای انجام پروژه را اعلام مینمایند. در صورتیکه تمایل دارید پروژه شما سریعتر از زمان اعلام شده انجام شود این مورد را کارشناسان کارت اطلاع دهید تا مابه التفاوت هزینه را خدمتتان اعلام نمایند.
مدت زمان لازم برای بررسی پروژه های اچ اسپایس و اعلام نتیجه چقدر است؟
این مورد به میزان پیچیدگی پروژه شما بستگی دارد. ولی در حالت کلی این زمان بین 1 الی 12 ساعت متغیر است.
پروژه های شما توسط چه کارشناسانی و با چه کیفیتی انجام میشوند؟
یکی از مزیت های عالی موسسه ما نسبت به سایر موسسات این است که متخصصینی مرتبط با هر رشته و نرم افزار به بررسی و انجام پروژه های شما میپردازند. تمامی پروژه ها در 4 سطح کیفی مختلف شامل “برنزی”، “نقرهای”، “طلایی” و “الماس” انجام میشوند. کارشناسان ما پس از بررسی پروژه های شما پلن مناسب را به شما پیشنهاد خواهند داد.در هر کدام از این سطوح، اساتیدی که پروژه را انجام میدهند، از دانش، مهارت و تجربههای متناسب با آن سطح برخوردار هستند.
با چه تضمینی به تیم کارت پروژه اعتماد کنم؟
ما جهت جلب رضایت دانشجویان و مشتریان گرامی خود تمامی مبلغ پروژه را دریافت نمیکنیم و 50 % از مبلغ پروژه پس از اتمام و تحویل پروژه از شما دریافت خواهد شد. علاوه بر این سابقه 11 ساله کارت پروژه خود نمایانگر اعتماد مشتریان ما میباشد.
انجام پروژه HSPICE با بهترین کیفیت و کمترین هزینه
نرمافزار HSPICE محصول شرکت امریکایی اتوماسیون طراحی الکترونیکی synopsys، یک شبیه ساز مدار آنالوگ است که قادر به انجام تحلیلهای گذرا، حالت پایدار و حوزه فرکانس است. این نرمافزار قدرتمند کاربرد وسیعی در طراحی مدارهای مجتمع، تراشهها، سلولهای حافظه و قطعات الکترونیکی دارد. اچ اسپایس کاربردهای فراوانی دارد و استفاده از آن در سطوح گستردهی مهندسی رایج است. اما انجام پروژه HSPICE اغلب با چالشهایی همراه است.
آیا این چالشها را میدانید و با آنها آشنایی دارید؟ با انجام پروژه اچ اسپایس در سطوح گسترده میتوانید دانش فنی خود را در حوزهی مدار بالا ببرید. چرا که امروزه مدل کردن سیستمهای الکترونیکی و مدارها، یک ضرورت در طراحیها به شمار میرود و اچ اسپایس یک ابزار قوی و پیشرفته در این حوزه است. پس برای کسب اطلاعات و شناخت این نرمافزار، روشهای انجام پروژه اچ اسپایس و خدمات گروه کارت پروژه، تا انتهای مقاله با کارِت همراه باشید.
نرمافزار HSPICE چیست و با انجام پروژه HSPICE به دنبال چه هستیم؟
با پیشرفت علم، مدارهای الکترونیکی روز به روز پیچیدهتر میشوند. بنابراین، تحلیل نظری و اصطلاحاً با استفاده از کاغذ در چنین مدارهایی دشوار و حتی ناممکن شده است. بنابراین، پیش از همه به یک نرمافزار شبیهسازی قوی با توان مدل کردن و پردازش بالا نیاز داریم تا بتوانیم خروجی یک مدار را پیش از راهاندازی آن به صورت فیزیکی ببینیم این اولین مزیت انجام پروژه اچ اسپایس محسوب میشود.
از سوی دیگر، ما از بسیاری از روابط تقریبی برای تحلیل نظریه مدار استفاده میکنیم. بنابراین، یک مرحله مهم قبل از اجرای عملی و ساخت مدار، شبیهسازی آن در شرایط مختلف برای حل باگها و مشکلات مدار، پیش از ساخت است. یکی از نرمافزارهای قوی در این زمینه نرمافزار HSPICE میباشد.
نرمافزار HSPICE مخفف Simulation Program with Integrated Circuit Emphasis به معنای برنامه شبیهسازی با تمرکز بر مدار مجتمع، که نسخه بسیار کاملتر شدهی مدلهای Spice3، Spice2G. 6 و Spice است، اولین بار در سال 1981 معرفی شد. نسخه معرفی شده در1984، که نسخه پیشرفتهتر آن بود، میتوانست مداری با 50000 گره را تحلیل کند.
در سال 1987 بهینهسازیهایی برای افزایش سرعت و دقت شبیهسازی آن انجام شد به طوری که در سال 1988 سرعت آن به 10 تا 100 برابر افزایش یافت تا جایی که توانست مداری را با 100000 ترانزیستور شبیهسازی کند. امروزه در انجام پروژه اچ اسپایس میزان پیچیدگی و تعداد عناصر مداری که این نرمافزار میتواند مدل کند، تنها به مقدار توان پردازشی رایانهای که کاربر استفاده میکند، محدود میشود.
این نرمافزار همچنین قابلیت استفاده از مدارهای سلسله مراتبی و مدلسازی رفتاری و پارامتریک را دارد و دارای قابلیت همگرایی خودکار بسیار مطمئن میباشد. کاربر با انجام پروژه HSPICE (اچ اسپایس) میتواند مدارها را از فرکانس DC تا فرکانس مایکروویو بالای 100 گیگاهرتز، مدل، شبیهسازی، تجزیه و تحلیل و در نهایت بهینهسازی کند. این نرمافزار برای طراحی سلولهای مدار مجتمع و مدلسازی فرآیندهای ساخت، بررسی یکپارچگی سیگنال و آنالیز خطوط انتقال بسیار مناسب است.
برای انجام پروژه HSPICE در این نرمافزار، پارامترهای شبیهسازیِ سریع و دقیق بی نظیری برای آنالیز رفتار مدار وجود دارد. آنالیز عملکرد و بازده در سطح مدار، با استفاده از مونت کارلو، وضعیتِ بدترین حالت، جابجایی پارامتریک و تحلیلهای جابجایی مبتنی جدول دادهها تسهیل شده و نرم افزار قابل اعتمادترین قابلیت همگرایی خودکار را به کار میگیرد.
یکی از ویژگیهای خاص نرمافزار HSPICE که کاربران هنگام انجام پروژه اچ اسپایس حتماً متوجه آن خواهند شد، عدم وجود عناصر گرافیکی و کتابخانههای پیشرفته میباشد. این موضوع از نظر کاربران مبتدی شاید یک ویژگی منفی به حساب بیاید و در هنگام استفاده از نرمافزار با مشکلات و مشکلات مختلفی مواجه شوند، اما پس از آشنایی با روند کلی ساخت قطعات و عناصر در نرمافزار، سرعت شبیهسازی و دقت دادههای خروجی تا حد زیادی افزایش مییابد و انجام پروژههای اچ اسپایس برایشان بسیار آسانتر میشود.

چه نیازی به استفاده از نرمافزار HSPICE وجود دارد؟
با توسعه و افزایش پیچیدگی مدارهای الکترونیکی که روز به روز هم بیشتر میشود، استفاده از کامپیوتر در تحلیل این گونه مدارها اجتناب ناپذیر است. رایانه ها در انجام پروژههای شبیهسازی و مدلسازی، مشابه انجام پروژه HSPICE (اچ اسپایس) به ما کمک میکنند تا درک خود را از موارد زیر در مورد مدارهای الکترونیکی عمیقتر کنیم:
- بررسی تأثیر تغییرات اجزای مدار و محاسبه حساسیت رفتار مدار به آن (شامل مقاومت، سلف، خازن، دیود و ترانزیستور و …)
- پی بردن به اثرات غیر خطی عناصر در رفتار مدار
- بهینهسازی مدار با توجه به موارد ذکر شده
- بررسی رفتار مدار از نظر نویز و اعوجاج و همچنین از منظر آنالیز در حوزه فرکانس و بدست آوردن طیف فرکانسی بر اساس تحلیل فوریه بدون نیاز به استفاده از دستگاههای گران قیمت مانند نویز فیگورمتر یا تحلیلگر موج
قابلیتهای اساسی نرمافزار HSPICE
به طور کل نرمافزار HSPICE هنگام انجام پروژههای اچ اسپایس، قادر به آنالیزهای زیر در مدارهای الکتریکی و الکترونیکی میباشد:
- تحلیل نقاط کار(یا تحلیل DC)
- تحلیل حالات گذرا (تحلیل ترنسینت)
- تحلیل فرکانس (تحلیل جریان متناوب)
- تحلیل نویز
- تحلیل فوریه

خدمات ما در مورد انجام پروژه HSPICE
یکی از خدماتی که تیم ما به صورت بسیار حرفهای و با تخصص و دانش بالا به دانشجویان و پژوهشگران در حوزههای دانشگاهی و پژوهشگاهها و سایر محیطها ارائه میدهد انجام پروژههای اچ اسپایس است. متخصصین در مجموعه ما برای اجرای پروژههای دانشجویی از افراد متبحر و مجرب استفاده میکند، لذا کیفیت و ارزش در اجرای پروژههای مبتنی بر HSPICE در karet بسیار بالا و طیف خدمات در این حوزه بسیار متنوع است.
در این متن سعی شده است تا پیش نیازها و روشها و همچنین مراحل انجام کار در هنگام انجام پروژه با اچ اسپایس HSPICE به طور کامل معرفی شده و مورد بررسی قرار گیرد. همچنین کوشش شده است تا دانشجویان و پژوهشگران گرامی با کاربردهای فراوان و مزایای بیشمار در انجام پروژه HSPICE در حوزههای مهندسی برق، الکترونیک و سایر حوزههای مرتبط بیشتر آشنا شوند.
انجام پروژه اچ اسپایس (HSPICE) در karet
مجموعه ما، با کارشناسان پرسابقه و متخصصان با تجربه در زمینه انجام انواع پروژههای دانشگاهی و پژوهشی، مخصوصا انجام فوری پروژه دانشجویی با اچ اسپایس، انتخابی بسیار مناسب برای تمامی دانشجویان و پژوهشگران به شمار میآید. موسسه ما با روال مشخص و روشن و شفاف در تعریف پروژههای نرمافزاری دانشگاهی و تشخیص نیازهای درخواستکنندگان، میتواند نزدیکترین نتیجه به درخواست مشتریان و محققین محترم را در کمترین زمان و با کیفیتترین وضعیت اجرا و ارائه نماید.
رشتههای مرتبط با نرمافزار HSPICE
رشتهها و فیلدهای تخصصی زیادی هستند که در آنها انجام پروژه اچ اسپایس هم موضوعیت دارد هم بسیار کاربردی ست و حتی در بعضی موارد روند پژوهشها و بررسی بدون استفاده از این نرمافزار، امکانپذیر نیست. محصلین و پژوهشگران رشتههای زیرمجموعه مهندسی برق اصلیترین کاربران این نرمافزار هستند و انجام پروژه HSPICE در این رشتهها بسیار دیده میشود. درسهای مدار، و رشته و زیرشاخه مدار مجتمع الکترونیک نیز از این حوزههای این کاربران هستند.
همچنین مهندسین کامپیوتر نیز از دیگر کاربران و استفادهکنندگان از نرمافزار اچ اسپایس هستند. انجام فوری پروژه دانشجویی با اچ اسپایس، برای مهندسین و دانشجویان مرتبط با رشتههای عنوان شده، همیشه دغدغه و موضوعی حائز اهمیت است. با ارتباط گرفتن با کارِت پروژه و مشورت با کارشناسان و مهندسان پرسابقه، میتوانید با فهرست پروژههای اچ اسپایس که میتوانید سفارشگذاری و دریافت کنید، بیشتر آشنا شوید.
گفتنی است که در سایت karet تمامی پروژه های رشته ها از جمله پروژه های رشته برق در تمامی گرایش های آن از جمله قدرت، الکترونیک، مخابرات، کنترل و پروژه های رشته مهندسی کامپیوتر در تمامی گرایش های آن قابل انجام است. در صورت تمایل به انجام پروژه های کامیپوتر با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

مزیت انجام پروژههای دانشجویی اچ اسپایس HSPICE
هنگام انجام پروژههای کمک درسی اچ اسپایس، میتوانید از انواع ابزارهای مدلسازی مدار حتی بدون بستن یک سیم یا تهیه یک بورد، بهرهمند شوید. کافیست با کشیدن مدار یا وارد کردن نت لیست اطلاعات آن در اچ اسپایس مورد نظر تمامی موارد مورد نظر را شبیهسازی، مدلسازی، آنالیز و حتی رسم کنید و نمایش دهید.
دانشجویان و محققین محترم با استفاده از این نرمافزار مدلسازی پیشرفته و تهیه آموزش اچ اسپایس HSPICE میتوانند آنچه در کلاس و حتی در آزمایشگاه به صورت تئوری و نظری آموختهاند به صورت علمی و اجرا شده مشاهده کنند و نتیجه عملی را مشاهده نمایند. این دانشجویان میتوانند به راحتی با بررسی نتایج، صحت دانستههای خود را بررسی نموده و آن را با واقعیت تطبیق نمایند. این شاید بزرگترین مزیت و بزرگترین نتیجه انجام پروژه کدنویسی با اچ اسپایس یاشد.
فرصت انجام تمرینات دانشجویی با اچ اسپایس HSPICE
یکی دیگر از مزایای فراوان انجام پروژههای دانشجویی و دانشگاهی اچ اسپایس HSPICE اینست که با استفاده مداوم از این نرمافزار یا انجام پروژه دانشجویی اچ اسپایس HSPICE فرصت تمرینات کلاسی درس مدارهای الکتریکی و شبیهسازی انواع مدارهای آموخته شدهی درسی را خواهید داشت. حتی میتوانید با سفارش پروژه اچ اسپایس و تهیه شبیهسازی مدارهای مورد مطالعهتان با آنها بیشتر و بیشتر آشنا شوید. با همکاری با و آشنایی با نحوه سفارش پروژه اچ اسپایس دانشجویی این فرصت در اختیار شماست.
ضرورت انجام پروژههای کارشناسی برق با نرمافزار اچ اسپایس
نیاز به کسب مهارت در هر رشته تحصیلی در هر سطوحی از تحصیلات، چه کارشناسی چه تحصیلات تکمیلی و چه حتی استادی و در مراحل تدریس، تلاش برای کسب تجربه به صورت عملی و به بوتهی آزمون گذاشتن آموختههای نظری است. سؤال مهمی که ممکن است پیش بیاد این است که انجام تجزیه و تحلیل مدارهای صنعتی و ارائه راهکارهای فنی با HSPICE چه ضرورتی دارد؟
پاسخ را باید در توان بینظیر و حیرتانگیز اچ اسپایس در مدلسازی و شبیهسازی مدارهای الکتریکی و اجرای انواع و اقسام تجزیه و تحلیلهای مختلف توسط این نرمافزار و خروجیهای متعدد ویژوال و غیر ویژوال جستجو نمود. این قبیل نرمافزارهای شبیه ساز بستری ایدهآل برای آزمایش انواع مدارها و پیشبینی وضعیت خروجی آنها فراهم میکند.
پس انتخاب خیلی خوبی ست که وقتی میتوانیم از یک نرمافزار شبیه ساز مدار به جای ساخت مدار فیزیکی استفاده کنیم، این فرصت را از دست ندهیم چرا با کمک این نرمافزار، انجام پروژه شبیهسازی مدارهای الکترونیکی با HSPICE قابل پیشبینی و اجراست.

انواع پروژه کار با اچ اسپایس و تنوع تواناییهای این نرمافزار شبیه ساز
پروژههای مختلف و متنوعی میتوان با اچ اسپایس تعریف نمود. از آنجا که انواع مدارات، توابع موج و عناصر مداری بسیار متنوع و مختلف هستند، میتوان هم انجام پروژه بزرگ اچ اسپایس و هم انجام پروژه کوچک اچ اسپایس را با کارت پروژه تعریف نمود و تحویل گرفت.
پروژههای مختلفی برای انجام با اچ اسپایس میتوان تعریف نمود:
- برای شبیهسازی و مدلسازی مدارهای الکتریکی به انجام پروژه شبیهسازی مدارهای الکترونیکی با HSPICE میتوانید فکر کنید.
- در تحلیل مدارهای الکترونیکی یک انتخاب خوب انجام تحلیل مدارهای الکترونیکی با اچ اسپایس HSPICE است.
- حتی در پروژههای مختلف کمک درسی میتوانید روی انجام پروژههای کمک درسی با اچ اسپایس HSPICE حساب کنید.
- در طراحی اپ امپ به نرمافزار احتیاج است پس با تعریف و انجام پروژه طراحی آپ امپ با اچ اسپایس HSPICE این موضوع آسانتر و روانتر قابل اجرا خواهد بود.
بنابراین به طور خلاصه میتوان گفت انجام پروژه برنامهنویسی اچ اسپایس HSPICE و انجام پروژه شبیهسازی با اچ اسپایس HSPICE رایجترین نوع تعریف و اجرای پروژههای مرتبط با این نرمافزار فوقالعاده کاربردی است.
شیوه کار و نحوه انجام پروژه با نرمافزار HSPICE به چه صورت است؟
برای آنالیز یک مدار هنگام انجام پروژه HSPICE ابتدا اطلاعات ورودی و خروجی مدار در یک فایل متنی که معمولاً به صورت تکست *.txt است در نرمافزار HSPICE بارگذاری میشود و سپس خروجی این فایل متنی که در فرمت *.sp تولید میشود به عنوان پارامتر آنالیز در برنامه قرار داده شده است.
به جرات میتوان گفت که در زمینه مدارهای فرکانس بالا و قدرت آنالیز هیچ نرمافزاری نمیتواند به گرد پای HSPICE برسد، از دیگر قابلیتهای این نرمافزار میتوان به تجزیه و تحلیل انواع مختلف مدارهای غیر خطی که تجزیه و تحلیل و بررسی آنها در حالت طبیعی بسیار دشوار است، اشاره نمود.
مدارهای غیرخطی را نمیتوان آنالیز کرد زیرا رفتار آنها هر لحظه تغییر میکند، اما این مشکل را هنگام انجام پروژههای اچ اسپایس میتوان به راحتی حل کرد. چرا ظرفیت این نرمافزار، که همانطور که گفته شد تنها و تنها محدود به توان پردازشی کامپیوتر است، از توان ذهنی انسان در حل مسائل پیچیده، هم بسیار بالاتر هم بسیار دقیقتر است. بنابراین توصیه میشود با یادگیری این نرمافزار و با انجام پروژه HSPICE (اچ اسپایس)، فرصت ایجاد اشتباه و کاهش سرعت را از فرآیند تحلیل مدار خود سلب نمایید.

جریان و روند دادهها در HSPICE
هنگام انجام پروژه HSPICE، این نرمافزار میتواند ورودیها و اطلاعات کنترل شبیهسازی را از منابع مختلف بپذیرد و انواع مختلفی از خروجیها را در صورت لزوم تولید کند.
ابتدا باید یک فایل نت لیست ایجاد شود. این فایل شامل کلیه اطلاعات مدار شامل قطعات و منابع تغذیه مورد استفاده در مدار و اتصالات آنها، پارامترها و دستورات کنترلی، دستورات ورودی و خروجی و … میباشد. این فایل را میتوان به صورت منوال نوشت و یا با استفاده از ویرایشگرهای شماتیک تهیه کرد.
احتمالاً با انجام پروژه اچ اسپایس خواهید فهمید، این نرمافزار، ویرایشگر شماتیک خود را ندارد، اما میتواند از سایر محیطهای ویرایشگر شماتیک مانند Pspice، Orcad و یا Sue استفاده کند، هرچند برخی از فرمتهای استفاده شده در HSPICE در Pspice وجود ندارند یا با آن متفاوت هستند. پس از تکمیل و انجام پروژه اچ اسپایس این نرمافزار نتایج شبیهسازی را در فایلی با پسوند *.lis و یا در یک فایل گرافیکی (در صورت استفاده از دستور OPTIONS POST ) ذخیره مینماید. همچنین نتایج ولتاژ گره یا جریان انشعاب نیز قابل مشاهده یا چاپ است.
موضوع جالب اینست که حین انجام پروژه HSPICE (اچ اسپایس) در میابید که این نرمافزار شامل مجموعه کاملی از دستورات چاپ و ترسیم برای مشاهده نتایج شبیهسازی است. فایلهای خروجی ایجاد شده توسط HSPICE شامل شرایط اولیه ( در یک فایل با پسوند *.ic) و همچنین وضعیت خروجی (در یک فایل با پسوند *.st0) میباشد. علاوه بر این، کاربر هنگام انجام پروژههای اچ اسپایس، میتواند فایلهای خروجی دیگری را با توجه به انتخابهای تعیین شده توسط خودش، ایجاد کند.
به عنوان مثال فایل design>. tr> در پاسخ به دستور. TRAN برای تجزیه و تحلیل گذرا تولید میشود. همچنین در انجام پروژه HSPICE برای مشاهده شکل موجهای خروجی میتوان از برنامه گرافیکی AvanWaves (که در ادامه مفصلا معرفی خواهد شد) یا CosmosScope استفاده کرد.

برخی از ویژگیها و خصوصیات نرمافزار HSPICE
هنگام انجام پروژههای اچ اسپایس، با خصوصیات، ویژگیها و مزیتهای متنوعی از نرمافزار اچ اسپایس آشنا میشویم. از آنجایی که HSPICE و نرمافزار همراهش، HSPICE RF با اکثر شبیه سازهای SPICE سازگار هستند بسیار کاربردی به شمار میآیند و همچنین دارای ویژگیهای زیر نیز هستند:
- همگرایی بسیار بالا
- مدلسازی دقیق
- سرعت بسیار بالا هنگام انجام چندین آنالیز
- شبیهسازی، آزمایش و آنالیز مدارهای الکترونیکی
- ارائه ابزارهای استاندارد برای شبیهسازی دقیق مدارهای الکترونیکی
- نامگذاری و ارجاع سلسله مراتبی گرهها
- ارائه ابزارهای استاندارد برای شبیهسازی دقیق مدارهای الکترونیکی
- بهینهسازی مدلها و مدارها با تغییر همزمان چندین پارامتر در شبیهسازیهای AC، DCو گذرا
- انجام تحلیلهای مونت کارلو و میل به بدترین وضعیت
- شبیهسازی چند منظوره و سریعتر از روش مونت کارلو
- استفاده از توابع جبری برای ورودیها، خروجیها و مدلهای رفتاری مدارهای پارامتریک
- به دست آوردن مشخصات سلها برای استفاده در کتابخانههای استاندارد سلها در مدارهای مجتمع
- مدلسازی خطوط انتقال در مدارهای چاپی و مدارهای مجتمع
- استفاده از اجزای مجزا و همچنین کتابخانه آی سیها
- قابلیت استفاده از نرمافزارهای AvanWaves و CosmosScope برای نمایش و تحلیل شکل موجهای خروجی در هنگام نمایش نتیجهها در انجام پروژه HSPICE (اچ اسپایس)
- اجرای انواع مختلف شبیهسازی مدار و فناوریهای مدلسازی تجهیزات
- قدرت بسیار بالا در شبیهسازی و تست قطعات
- شبیهسازی و آنالیز قطعات نیمه هادی اکسید فلزی
- تجزیه و تحلیل آماری دادهها در مورد اثرات عدم تطابق پارامترهای محلی
- شبیهسازی مدارهای RFبرای کاربردهای PLLو VCO o
- تحلیل روند کار دستگاهها در فرآیند زمان و استهلاک
- تجزیه و تحلیل جامع قطعات، بردها و قطعات مهندسی شده
- ارائه دادههای خروجی بسیار دقیق از نتایج آزمایش و تجزیه و تحلیل مدار
در واقع با انجام پروژه HSPICE علاوه بر موارد بالا، به عنوان یک پژوهشگر برق و الکترونیک، راه حلی بسیار مناسب برای طراحی آمپلی فایر و اصلاحکننده صدا، و همچنین طیف گستردهای از مدلهای انحصاری و شبیهسازی شده صنعتی و مکانیسم قدرتمند و مؤثری برای تعریف تأثیر تغییرات در فرآیند، در دسترس خود خواهید داشت.

اهمیت نرمافزار HSPICE و انجام پروژه اچ اسپایس در تحلیل مدارهای فرکانس بالا
نرمافزار HSPICE میتواند مدارها را از فرکانس DC تا فرکانس مایکروویو بالای 100 گیگاهرتز شبیهسازی، تحلیل و بهینهسازی کند. بسیاری از نرمافزارهای طراحی شده در زمینه تحلیل مدارهای الکترونیکی، قابلیت شبیهسازی و پیادهسازی مدارهایی با فرکانسهای بالاتر از 500 هرتز را ندارند، به همین دلیل به نرمافزاری احتیاج است که تمامی نیازهای این حوزه را برآورده کند، و در انجام پروژه HSPICE این نیازها برآورده میشود.
طراحی برای شبیهسازی مدارهایی با محدودیت فرکانس بالا، آنالیز انواع مدارهای فرکانس بالا، جریان مستقیم و غیر مستقیم، از ویژگی اصلی نرمافزار قدرتمند HSPICE است، این نرمافزار در طراحی مدارهای دیجیتال و یکپارچهسازی پروژههای ساختمانی کاربرد دارد. یکی از ویژگیهای اصلی بهینهسازی مدلسازیها و مدارها با تغییر همزمان چند پارامتر در شبیهسازیهای AC و DC و گذرا است.
هنگام انجام پروژه HSPICE (اچ اسپایس) این موضوع را بدیهی خواهید دانست که، در زمینه مدارهای فرکانس بالا و توان آنالیز هیچ نرمافزاری با HSPICE برابری نمیکند. از دیگر قابلیتهای این نرمافزار همچنین آنالیز انواع مختلف مدارهای غیرخطی است که تحلیل و بررسی آنها در شرایط عادی بسیار دشوار است، زیرا رفتار آنها هر لحظه تغییر میکند، اما این مشکل در اچ اسپایس به راحتی حل میشود.

نحوه انجام پروژه HSPICE (اچ اسپایس)
همانطور که پیشتر گفته شد، به طور معمول برای انجام پروژههای اچ اسپایس ابتدا باید یک فایل netlist ایجاد شود. این فایل شامل کلیه اطلاعات مدار شامل قطعات و منابع تغذیه مورد استفاده در مدار و اتصالات آنها، پارامترها و دستورات کنترلی، دستورات ورودی و خروجی و … میباشد. این فایل را میتوان با دست نوشت یا با استفاده از ویرایشگرهای شماتیک تهیه کرد.
همانطور که بالاتر ذکر شد و احتمالاً با انجام پروژه hspice متوجه خواهید شد، این نرمافزار ویرایشگر شماتیک مخصوص به خود را ندارد، اما میتواند از سایر محیطهای ویرایشگر شماتیک مانند PSPICE، Orcad یا Sue استفاده کند. با این حال، برخی از فرمتهای استفاده شده در HSPICE در PSPICE وجود ندارند یا با آن متفاوت هستند.
متوجه خواهید شد، این نرمافزار ویرایشگر شماتیک مخصوص به خود را ندارد، اما میتواند از سایر محیطهای ویرایشگر شماتیک مانند PSPICE، Orcad یا Sue استفاده کند. با این حال، برخی از فرمتهای استفاده شده در HSPICE در PSPICE وجود ندارند یا با آن متفاوت هستند.
این نرمافزار پس از انجام پروژهHSPICE نتایج شبیهسازی را در فایلی با پسوند *.lis یا در صورتی که در آپشن لیست اشاره کرده باشید، در یک فایل گرافیکی ذخیره میکند. همچنین، نتایج ولتاژ گره یا جریان انشعاب را میتوان مشاهده یا چاپ کرد. مراحل عنوان شده به شکل شمارهبندی و به ترتیب به این شرح هستند.
- در مرحله اول مدار به یک فایل متنی CIRاضافه میشود که آن را توصیف میکند. این فایل متنی یا تکست، نت لیست Netlistنامیده میشود. همچنین میتوان مدار را با استفاده از نمادهای گرافیکی با نمودار بصری طراحی نمود. واصح است توصیف یک مدار در یک فایل متنی نیاز به تخصص و تجربه دارد و اینجاست که واگذاری انجام پروژه HSPICE به karet توجیه و دلیل منطقی پیدا میکند.
- شبیه ساز نرمافزار فعال میشود و در اولین اقدام Netlistداده شده را میخواند.
- سپس آنالیزهای لازم مانند ACو DCیا پاسخهای گذرا را انجام میشود
- نتیجه سیمولیشن در انجام پروژههای اچ اسپایس به یک فایل خروجی متن اضافه میشود.
- نتیجه شبیهسازی را میتوانید در فایل متنی خروجی (OUT)مشاهده کنید اما بسیاری از برنامههای گروهHSPICEیک ویژوالایزر گرافیکی برای نمایش شکل موجهای ذخیره شده در فایلهای داده باینری ارائه میدهند.
مراحل شبیهسازی مدار در نرمافزار HSPICE
همانطور که گفته شد میتوانید هنگام انجام پروژه HSPICE بجای تولید فایل متنی تکست و سختی اجرای آن، با استفاده از نمادهای گرافیکی مدار را برای نرمافزار نمایش دهید. ارائه و تولید فایل ورودی نرمافزار به این ترتیب است.
- مدار را رسم کنید و برای هر گره نامگذاری را انجام دهید.
- هر جزء را برچسبگذاری کنید و یک مقدار به آن اختصاص دهید
- با ایجاد یک فایل متنی (نت لیست) تمام اجزا و اتصالات گرهها را در لیست وارد کنید
- در مورد آنالیز نمونهای که میخواهید انجام دهید (جریان مستقیم یا متناوب یا آنالیز نویز یا ناپایدار یا …) تصمیم بگیرید و یک توضیح مناسب برای مدار بنویسید
- شبیهسازی را اجرا کنید و نتیجه را ببینید.

تواناییهای و امکانات نرمافزار درشبیهسازیهای سطح بالا هنگام انجام تخصصی پروژههای اچ اسپایس
شبیهسازی در سطح مدار مجتمع و در سطح سیستم نیاز به برنامهریزی دقیق سازماندهی و تعامل بین مدلهای ترانزیستور و مدارهای فرعی دارد. روشهایی که برای مدارهای کوچک کار میکردند ممکن است وقتی برای شبیهسازیهای سطح بالاتر اعمال شوند، محدودیتهای زیادی داشته باشند. میتوانید از ویژگیهای که در زیر آمده هنگام انجام پروژه تجاری اچ اسپایس یا انجام پروژه شبیهسازی با HSPICE، برای سازماندهی نحوه اجرای مدارها و مدلهای شبیهسازی استفاده کنید:
- دستور INCLUDEبرای آوردن فایلهای صریح
- دستور OPTION SEARCH=‘lib_directoryبرای آوردن فایلهای ضمنی
- دستور PARAMبرای جبر و پارامترهای دستگاهها و مدلها
- دستور LIBبرای فایلهای کتابخانه پارامتر که این مورد هنگام انجام تمرین اچ اسپایس HSPICE خیلی به کار میآید.
- انتخاب خودکار مدل با مدل سلکتور خودکار LMIN، LMAX، WMIN، و WMAX
- دستور sweep analysisبرای پارامتر سویپ
- دستور sweep monte analysisبرای تحلیلهای آماری که در انجام پروژه دکتری برق با نرمافزار HSPICE خیلی کاربرد دارد. (هرچند کار کاربردهای این دستور و سایر دستورهای این بخش در انجام پروژه کارشناسی برق با نرمافزار HSPICE و انجام پروژه کارشناسی ارشد برق با نرمافزار HSPICE هم بکار میآید، هر چند کمتر)
- دستور ALTERبرای جایگزینی چندگانه
- دستور MEASUREبرای اندازهگیریهای خودکار
- لیستهای شبکه کنترل شده با شرایط (عبارات IF-ELSEIF-ELSE-ENDIF).
رسم تابع موج هنگام انجام پروژه اچ اسپایس، شبیهسازی و تولید خروجی مدار
بعد از اجرا کردن برنامهی HSPICE پنجرهای ظاهر میشود که در آن OPEN برای بازکردن فایل، SIMULATE برای شبیهسازی، AVANWAVES برای دیدن شکل موجها، EDIT LISTING برای دیدن خروجی برنامه و دیدن خطاها (خطاهایی که ممکن است موقع اجرای برنامه هنگام انجام پروژه شبیهسازی با اچ اسپایس HSPICE رخ دهد) و EDIT NETLIST برای نوشتن فایل باز شده میباشد.
بعد از اجرای AVANWAVES دو پنجره جدید به نامهای AVANWAVES (برای رسم شکل موجها) و RESULTS BROWSER (برای انتخاب موج لازم جهت رسم) باز میشوند. اگر یکبار در پروژه انجام تجزیه و تحلیل مدارهای AC و DC شرکت کرده باشید حتماً با این صحنه مواجه شدهاید.
پنجره RESULTS BROWSER دارای قسمتهای مختلفی است. در جلوی قسمت DESIGN میبایست اسم و مسیر فایلی که اجرا میشود و در زیر آن تحلیلهای موجود در برنامه نوشته شوند. در قسمت HIERARCHY کلمه TOP به مفهوم کل مدار یا کل برنامه و اسامی بلوکهای زیربرنامههای موجود در برنامه اجرا شده نوشته میشود. با انتخاب نوع تجزیه و تحلیل در قسمت TYPE عبارتهایی مربوط به نوع تجزیه و تحلیل انتخاب شده نوشته میشود. مثلاً در حالت انتخاب کردن TRANSIENT کلمات TIME، VOLTAGE و CURRENTS نوشته میشوند. سپس با انتخاب بخش مربوطه از قسمت HIERARCHY و TYPE با توجه نوع تحلیل انتخاب شده، عبارتهایی در قسمت CURVE ظاهر میشوند که با دبل کلیک روی هر عبارتی شکل موج مربوطه به آن در پنجره AVANWAVES رسم و نمایش داده میشود. در انجام پروژه با برنامه اچ اسپایس مشاهده میکنید که یک قسمت دیگری در پنجره RESULTS BROWSER به نام CURRENT X-AXIS وجود دارد که نشاندهندهی نوع محور افقی برای نمودارهای رسم شده میباشد. با توجه به تجزیه و تحلیل انتخاب شده، این بخش دارای یک پیش فرض میباشد که به طور خودکار انتخاب شده است. برای عوض کردن آن (جهت رسم یک موج بر حسب موج دیگر در مراحل انجام پروژههای اچ اسپایس) هر پارامتری را که بخواهیم به عنوان محور X انتخاب شود در قسمت CURVES آن را انتخاب کرده و با فشردن APPLY آن پارامتر را به عنوان محور X انتخاب میکنیم.

تضمین کیفیت و گارانتیهای انجام پروژه اچ اسپایس
با توجه به تجربه سالیان کارت پروژه در انجام پروژههای HSPICE و استفاده از برجستهترین متخصصین در این زمینه، karet در اجرای پروژههای تخصصی به بالاترین کیفیت و رضایتمندی دست یافته است. قیمت مناسب و کیفیت عالی به همراه زمانبدی درست و کسب رضایت دانشجویان و پژوهشگران گرامی رسالت و هدف بزرگ کارت پروژه است. در صورتی تمایل برای سفارش انجام پروژه اچ اسپایس همین حالا با مشاوران ما تماس حاصل نمایید.
برخی عناوین قابل انجام پروژه های اچ اسپایس HSPICE در Karet:
پروژه اچ اسپایس دانشجویی | انجام پروژه اچ اسپایس با قیمت مناسب |
انجام پروژه با اچ اسپایس hspice | انجام پروژه های اچ اسپایس 100 درصد تضمینی |
سفارش پروژه اچ اسپایس hspice | انجام پروژه های اچ اسپایس – hspice |
پروژه های آماده hspice | انجام پروژه های اپن سورس اچ اسپایس |
سفارش انجام پروژه های ساده اچ اسپایس | سفارش انجام مینی پروژه اچ اسپایس hspice |
سلام
ببخشید شما تمام پروژه های برنامهنویسی اچ اسپایس HSPICE رو پشتیبانی می کنید؟
سلام. بله تمامی پروژه ها به طور کامل پشتیبانی میگردند. لطفا جزییات پروژه تان را ارسال بفرمایید براورد هزینه بشه خدمتتون.