
موسسه کارت پروژه (karet) با داشتن تجربهی چندین ساله در زمینه انجام انواع پایان نامه و سفارش پروژه های دانشجویی امکان انجام پروژه سی پلاس پلاس شما را با کیفیت بالا ، قیمت مناسب و به صورت تضمینی و فوری فراهم کرده است. در موسسه کارت، پایان نامه ها و پروژه های شما توسط متخصصان حوزه مورد نظر و به صورت کاملا حرفهای انجام میشود. جهت سفارش مشاوره و انجام پروژه سی پلاس پلاس از طریق فرم زیر اقدام کنید و یا از طریق تلگرام و واتساپ با ما در ارتباط باشید.
ثبت سفارش پروژه

مراحل ثبت سفارش در کارت پروژه

سوالات متداول
زمان بررسی پروژهام و اعلام نتیجه چه میزان است؟
متوسط زمان ارزیابی و اعلام نتیجه پروژهها، از 1 ساعت (برای پروژههای ساده) الی 12 ساعت ( برای پروژههای خاص) میباشد.
هزینه انجام پروژهام چه میزان است
هزینه انجام پروژهها با هم متفاوت است و پس از ارزیابی خدمتتان اعلام میگردد.
چه کارشناسانی پروژه ام را انجام میدهند؟
پروژههای شما توسط کارشناسان حرفهای و گلچین شده رشته خودتان انجام میگیرد.
چهطور به تیم کارِت اعتماد کنم؟
مهمترین وجه تمایز تیم ما با سایر موسسات، اعتبار 11 ساله و جلب رضایت دانشجویان بوده است. بهترین راه برای اعتماد بررسی نظر دانشجویان پیشین میباشد.
چه تضمینی بابت کیفیت انجام پروژهام است؟
معمولا 50% هزینه پروژهها در انتهای پروژهها دریافت میگردد. همچنین با توجه به سابقه چندین ساله تیم کارِت، رضایت دانشجویان پیشین بهترین فاکتور برای تضمین پروژههای شما میباشد.
اطلاعات موردنیاز برای ثبت پروژه شامل چه مواردی میباشند؟
رشته، مقطع، دانشگاه، موضوع، نرمافزار موردنیاز، توضیحات دقیق پروژه به همراه شماره تماس و شماره واتساپ مهمترین موارد میباشند.
زمان و هزینه انجام پروژه چهطور مشص میشود؟
پس از ثبت سفارش پروژهتان، در صورت کامل بودن اطلاعات معمولا در کمتر از 12 ساعت هزینه و زمان خدمتتان اعلام میگردد.
انجام پروژه سی پلاس پلاس
امروزه زبانهای برنامه نویسی متعددی وجود دارند که هرکدام در بخش خاصی از دنیای دیجیتال کاربرد بیشتری دارند. مثلا برخی از زبانهای برنامه نویسی، برای محیطهای تحت وب بوجود آمدهاند. اما برخی از زبانهای برنامه نویسی کاربردهای عمومیتر و گستردهتری دارند که سی پلاس پلاس نمونه مهمی از این دسته است. انجام پروژه سی پلاس پلاس برای تعریف بسیاری از وظایفی که در دنیای دیجیتال برای کامپیوترها مشخص شدهاند، استفاده میشود.
آمارها نشان میدهند که لیست جذابترین زبانهای برنامه نویسی در دنیای دیجیتال، شامل این موارد است:
- HTML
- Java
- C
- ++C
- Python
- #C
- JavaScript
- VB
- NET.
- R
- PHP
- MATLAB
همانطور که مشاهده میکنید، زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس، جایگاه ویژهای در بین برنامه نویسان دارد.
در حقیقت زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس (++C) نسل پیشرفته و مدرن زبان برنامه نویسی سی (C) است. برنامه نویسها، سی پلاس پلاس را یک زبان برنامه نویسی همه منظوره میشناسند. این زبان توسط یک ریاضیدان دانمارکی ساخته شد. در سال 1979 میلادی، این دانشمند برنامه خود را در آزمایشگاههای بل با هدف بهبود عملکرد زبان C ساخت. در ابتدا اسم این برنامه (C with classes) بود اما حدود چهار سال پس از تولدش به اسم امروزی ++C تغییر نام یافت.
برای انجام پروژه سی پلاس پلاس و استفاده از این زبان برنامه نویسی، در پایان قرن بیستم استانداردی ارائه شد. این استاندارد با نام ISO/IEC ۱۴۸۸۲: 1998 شناخته میشود. البته استانداردی که امروزه از آن استفاده میشود در سال 2014 تنظیم شده است کهISO/IEC ۱۴۸۸۲: 2014 نامیده میشود.

انجام پروژه سی پلاس پلاس ++C، نسبت به استفاده از نسل قدیمی آن که برنامه سی بود، توانمندیهای بیشتری را برای برنامه نویس ایجاد میکند. سی پلاس پلاس دارای توابع مجازی، وراثت چندگانه، پردازش استثنا و قالب توابع است که میتوان گفت در زبان برنامهنویسی C نمیتوان از آنها استفاده کرد. سی پلاس پلاس در دسته زبانهای برنامهنویسی میانه قرار میگیرد. این دسته به معنی این است که قابلیتها و توانمندیهای هر دو دسته دیگر ، یعنی زبانهای برنامه نویسی سطح پایین و زبانهای برنامه نویسی سطح بالا را هم زمان در اختیار دارد.
سی پلاس پلاس چیست؟
ویژگیهای زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس
این زبان برنامه نویسی همگردان بسیار پرطرفدار است و دلیل آنرا میتوان به دلیل قابلیتهای گسترده موجود در آن دانست. این زبان برنامه نویسی، چند رگه و شیء گرا است. این زبان دارای قابلیت پشتیبانی از تجرید دادهها، برنامه نویسی رویهای و همچنین برنامه نویسی شیء گرا است.
object-based programming که به فارسی، برنامه ریزی شیء بنیاد ترجمه شده است از خاصیتها و ویژگیهای مهم زبان C++ است. در انجام پروژه های برنامه نویسی c++ میتوان بدون مقدمه کلاسهایی را ساخت که به سلسه مراتب ردهها و وراثت، هیچ نوع وابستگی نداشته باشد. قابلیت نوشتار آزاد و چندمدلی از ویژگیهای انجام پروژه سی پلاس پلاس است. برنامه نویسی جنریک و انواع داده ایستا نیز در کنار برنامه نویسی شیء گرا از قابلیتهای جذاب در زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس است.
زبان سی پلاس پلاس تمرکز خود را بر روی موضوع و نحوه دستیابی به هدف تنظیم کرده است. به همین دلیل گفته میشود که این زبان برنامه نویسی، محوریت موضوعی دارد. سرعت بالا در کد نویسی از موضوعاتی است که یک زبان برنامه نویسی را برای برنامهنویسان جذاب خواهد کرد. در زمان انجام پروژه C++ میتوان با استفاده از پشتیبانی کتابخانهای این زبان برنامه نویسی، سرعت بیشتری در کد نویسی را تجربه کرد. به عنوان مثال، کدنویسی نقشهها در سی پلاس پلاس را با استفاده از کتابخانههای مرجع، سریعتر میتوان انجام داد. از ویژگیهای منحصر بهفرد زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس میتوان به قابلیت جمعآوری و تالیف این زبان اشاره کرد. کدها در این زبان، اول در بخش لول پایین (Low level) جمعآوری شده و در مرحله بعد به اجرا میرسند. قابلیت تالیف که توضیح داده شد، دلیل دیگری برای سرعت کدنویسی بالا در این زبان برنامه نویسی است.
یکی دیگر از ویژگیهای منحصر بهفرد زبان برنامه نویسی C++ پشتیبانی بسیار خوبی است که این زبان برنامه نویسی از اشارهگرها دارد. این ویژگی که به ندرت در سایر زبانهای برنامه نویسی مشابه دیده میشود، کاربرد بسیاری در برنامه نویسی دارد.

رقبای سی پلاس پلاس
زبانهای برنامه نویسی متعددی امروزه وجود دارند که هرکدام در یک یا چند موضوع شاخصتر از بقیه شناخته میشوند. مثلا ممکن است که شما بتوانید انجام پروژه سی پلاس پلاس را با یک زبان دیگر هم انجام دهید، اما سرعت، دقت و کیفیت عملکرد برنامه ممکن است متفاوت باشد. در نتیجه پیشنهاد میشود که اگر تصمیم به تجاریسازی برنامهای دارید و به این نتیجه رسیدید که سفارش پروژه C+ برای کسب نتیجه بهترین گزینه است، این تصمیم را به راحتی تغییر ندهید.
یکی از زبانهای برنامه نویسی پرکاربرد ، زبان جاوا اسکریپت است. شکل ظاهری این زبان به C++ شباهت زیادی دارد. این برنامه قابلیت استفاده به صورت شیء گرا و همچنین ساخت یافته را دارد. البته شیء گرایی جاوا اسکریپت براساس پیش نمونه است. همچنین باید دانست که جاوا اسکریپت از وراثت تکی پشتیبانی کرده و وراثت چندگانه را پشتیبانی نمیکند.
جاوا زبان برنامه نویسی دیگری است که در سالیان گذشته تا به امروز زبان پرکاربردی شناخته شده است. این زبان که در سال ابتدایی دهه نود میلادی به دنیا معرفی شد، شیء گرا بوده و به سی پلاس پلاس شباهت دارد. البته با این تفاوت که پشتیبانی کمتری از قابلیتهای سطح پایین انجام میدهد. مدیریت حافظه در زبان برنامه نویسی جاوا پرهزینه بوده و این موضوع از نقاط ضعف این برنامه شناخته میشود.
سی شارپ نیز یکی از زبانهای برنامه نویسی شیء گرا است. از نظر شیء گرایی سی شارپ به سی پلاس پلاس شباهت زیادی دارد و از زبانهای جاوا و جاوا اسکریپت نیز الگوبرداریهای زیادی کرده است. البته سی شارپ در دسته زبانهای سطح بالا دسته بندی میشود. از آنجایی که سی شارپ توسط مایکروسافت در سال 2000 میلادی تولید شد، همخوانی بسیار خوبی با سیستم عامل ویندوز دارد. البته امنیت این برنامه همیشه زیر سوال بوده است.
آیا انجام پروژه سی پلاس پلاس هنوز کاربرد دارد؟
انجام پروژه سی پلاس پلاس هنوز در دنیا بیش از سایر پروژههای برنامه نویسی با زبانهای دیگر، دیده میشود. دلیل این موضوع امکانات، ویژگیها و قابلیتهای متنوع و فراوان این زبان برنامه نویسی است. البته باید گفت که این زبان برنامه نویسی مثل یک موجود زنده از زمان متولد شدن تا امروز رشد و توسعه فراوانی یافته است. شما نمیتوانید انجام پروژه ++C سی پلاس پلاس در این روزها را با پروژههایی که در دهههای گذشته انجام میشد مقایسه کنید.
کاربرد این زبان برنامه نویسی در حدی است که به عنوان منجی فیس بوک معروف شده است. چندی پیش بود که فیس بوک با توجه به افزایش کاربران و حجم دادههای موجود در آن، با مشکلات جدی کمبود سخت افزار و مشکلات نرم افزاری روبرو شد. این شرکت عظیم کامپیوتری به جای هزینههای فراوان برای افزایش زیرساختهای سخت افزاری، با استفاده از زبان C++ کامپایلری برای PHP نوشت و مشکل بزرگ پیش آمده را با کمترین هزینه ممکن، برطرف نمود.
البته باید دانست که هرچقدر این برنامه قدرتمند و پرکاربرد است، به همان میزان نیز با همه تغییراتی که در راستای آسانتر شدن استفاده از آن شده است، اما هنوز به عنوان سختترین زبان برنامه نویسی در بین برنامه نویسها مشهور است.

کاربردهای اصلی انجام پروژه سی پلاس پلاس
همانطور که گفته شد، زبان برنامه نویسی C++ به کاملترین زبان برنامه نویسی نیز معروف است. به همین دلیل انجام پروژه سی پلاس پلاس بیشترین سهم را در پروژههای برنامه نویسی به خود اختصاص داده است. انجام پروژه ھای c++ برای کاربردهای متنوعی استفاده میشود که به مواردی از آن خواهیم پرداخت.
بسیاری از مرورگرهایی که امروزه از آن استفاده میکنیم مانند مرورگر فایرفاکس، توسط سی پلاس پلاس برنامه نویسی شدهاند. سرعت زیادی که این زبان در عملکرد دارد باعث میشود تا جستجوهای گسترده موتورهای جستجو با سرعت بیشتری انجام شده و زمان انتظار کاربر کاهش یابد. همچنین دیتابیسهای پرکاربرد MySQL و Postgres که در بسیاری از اپلیکشینهای امروزی بعنوان پایگاه داده استفاده میشوند نیز از خدمات C++ به دنیای دیجیتال است.
تطابق سخت افزاری از ویژگیهای خاص سی پلاس پلاس است. به همین دلیل از این زبان برنامه نویسی برای ساخت سیستمهای توزیعی، محیطهای ابری و کلودها استفاده میشود. همچنین تطابق سخت افزاری مطلوب زبان C++، برنامهنویسان را به این نتیجه رسانده است که نرم افزارهای طیف وسیعی از وسایل پزشکی و ساعتهای هوشمند را با استفاده از این زبان کدنویسی کنند.
برنامههای گرافیکی همیشه از سنگینترین برنامهها شناخته میشوند. در نتیجه نیاز به سرعت بیشتر در این برنامهها واضح و مشهود است. از آنجایی که سی پلاس پلاس سرعت عملکرد بینظیری دارد، برای ساخت بسیاری از برنامههای گرافیکی، از این زبان استفاده میشود. بازیها نیز امروزه نیاز گرافیکی بالایی دارند و در نتیجه، سازندگان بازیهای کامپیوتری برای اجرای سریعتر این برنامهها سراغ سی پلاس پلاس میروند.
برنامههای بانکی که اصولا در هر لحظه تراکنشهای میلیونی دارند و محاسبات و عملکرد گستردهای را پوشش میدهند، نیازمند زبانی قدرتمند و با سرعت بالا هستند. در نتیجه زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس کاربرد فراوانی نیز در این دسته از برنامهها دارد.

سایر کار بردهای انجام پروژه سی پلاس پلاس
انجام پروژه سی پلاس پلاس میتواند برای استفاده در سیستمهای عامل متفاوتی چون ویندوز، مک یا لینوکس نوشته شود. این خاصیت دلیلی بر گستردگی کاربرد زبان سی پلاس پلاس در برنامه نویسی است. انجام پروژه سی پلاس پلاس(++C ( در کدنویسی سوئیچهای مخابراتی کاربرد چشمگیری دارد. از برنامههای دیگری که کاربرد زبان برنامه نویسی C++ در آن به وفور دیده میشود، برنامههای کتابخانهها است. در این برنامهها اصولا ویژگیهای متعددی با حجم زیاد دیده میشود که نیازمند محاسبهگرهای قدرتمندی است. برای سرعت عملکرد بهتر و قویتر در این برنامهها مانند بسیاری از برنامههای دیگر، از سی پلاس پلاس استفاده میشود.
همانطور که گفته شد، زبان سی پلاس پلاس تطابق سخت افزاری خوبی دارد. به همین دلیل در سیستمهای گردآورنده نیز از این زبان استفاده زیادی میشود. به صورت کلی میتوان گفت که هر وقت به سرعت عملکرد بالا، قدرت محاسبهگری زیاد و تطابق سخت افزاری مناسبی نیاز باشد، اولین گزینه برای انتخاب زبان برنامه نویسی، زبان سی پلاس پلاس خواهد بود.
همانطور که گفته شد، در جهان دیجیتال، از سی پلاس پلاس بهخاطر مزایا و ویژگیهای خاصی که دارد، بسیار زیاد استفاده میشود. البته متاسفانه تا به امروز در ایران به این زبان برنامهنویسی به اندازه کافی بها داده نمیشود و اکثر برنامههای تجاری با زبان برنامه نویسی سی شارپ نوشته میشوند و زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس فقط در دانشگاهها و آموزشگاهها آموزش داده شده و پروژههای دانشجویی برای آن تعریف میشود. این درحالی است که بسیاری از برنامههای قدرتمند دنیا با این برنامه نوشته شدهاند.
اهمیت تخصص در انجام پروژه سی پلاس پلاس
انجام پروژه سی پلاس پلاس نیاز به تجربه و تخصص زیادی در کدنویسی با این زبان و زبانهای مشابه دارد. شاید دلیل کم توجهی به این زبان برنامه نویسی در ایران نیز همین موضوع باشد. این زبان در بین زبانهای برنامه نویسی دیگر، نیاز بیشتری به آموزش و تجربه دارد. در واقع علاوه بر بلد بودن کدنویسی در محیط C++، به قدرت تحلیل بالایی برای استفاده از این زبان نیاز است. همین دلیل باعث شده است تا بسیاری به دنبال سفارش و انجام پروژه برنامه نویسی ++C با قیمت مناسب باشند.
اگر قصد دارید تا یک پروژه سی پلاس پلاس را برون سپاری کنید، حتما به میزان تجربه و تخصص فرد یا شرکتی که مسئولیت پروژه را برعهده میگیرد توجه کنید. سردرگمی در حین برنامه نویسی با زبان C++ از مشکلاتی است که برنامه نویسانی با تجربه کمتر و تخصص کمتر به آن دچار میشوند. این سردرگمی علاوه بر تلف کردن زمان شما، میتواند هزینههای بیشتری را نیز به شما تحمیل کند.
البته مشخص است که هزینههای انجام پروژههای این زبان برنامهنویسی را نباید با زبانهای ساده مقایسه کرد. همچنین باتوجه به این نکته که در ایران کمتر از این زبان برنامه نویسی در پروژههای تجاری استفاده میشود. در نتیجه تعداد افراد کمی را میتوان پیدا کرد که واقعا مسلط به این زبان برنامه نویسی بوده و تجربههای خوبی در انجام پروژههای C++ داشته باشند. در نتیجه برای انتخاب مجری پروژه خود، دقت زیادی به خرج دهید.

آیا پروژههای رایگان سی پلاس پلاس قابل استفاده است؟
با توجه به مطالبی که گفته شد، مشخص است که انجام پروژه سی پلاس پلاس یک کار زمانبر و هزینهبر است. جالب است که بدانید شرکت ادوبی محصولاتی مانند ایندیزاین، ایلوستریتور و برنامه معروف فتوشاپ را با استفاده از سی پلاس پلاس تولید کرده است. همچنین اتوکد که برنامه اصلی طراحیهای ساختمانی وصنعتی است نیز با کدهای C++ ساخته شده است. آمازون و فیسبوک نیز برپایه زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس شکل گرفته و توسعه یافتهاند.
در نتیجه اصولا پروژههایی که با این زبان برنامه نویسی انجام میشوند، هرچند که به بزرگی یک نرم افزار معروف مثل برنامه کروم گوگل نباشند، اما یک دارایی ارزشمند محسوب میشوند که به راحتی بصورت رایگان در اختیار دیگران قرار نمیگیرد. هرچند برخی از سایتها نمونههایی را بصورت رایگان در اختیار کاربران خود قرار میدهند که اصولا بعنوان نمونه تبلیغاتی بوده و کاربردی نیستند. سایتهایی که این نوع از پروژهها را ارائه میکنند در واقع سعی در معرفی خود برای انجام پروژه های سی پلاس پلاس C++ داشته و از این روش به معرفی توانمندیهای خود میپردازند. یکی از مشکلاتی که نمونههای رایگان پروژههای سی پلاس پلاس دارند، نبود پشتیبانی است که در پروژههای برنامه نویسی اهمیت زیادی دارد.
هرچند که در سالهای اخیر زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس کاربرپسندی بیشتری نسبت به نسخههای قدیمی خود پیدا کرده است، اما هنوز هم اگر سختترین زبان برنامه نویسی نباشد، حداقل زبان سختی شناخته میشود. در نتیجه برای انتخاب فرد یا موسسهای که پروژه شما را به درستی و در زمان مشخص شده انجام دهد سختگیر باشید.
عوامل تعیین کننده قیمت انجام پروژه سی پلاس پلاس
مشخص است که استفاده از متخصصین حرفهای ظاهرا هزینه بیشتری را نیز میتواند برای شما داشته باشد. البته اگر افراد با تخصص کمتر را انتخاب کنید ممکن است در نهایت هزینه بیشتری را متحمل شوید. از آنجایی که برنامه نویسی با سی پلاس پلاس نیازمند تخصص و تجربه است، افرادی که تجربه و تخصص کافی را نداشته باشند ممکن است در میانه راه شما را با مشکلات متعددی مواجه کنند و شما را مجبور به هزینههای دوباره کرده و زمان شما را نیز تلف کنند.
در نتیجه هزینه کردن یکباره برای استفاده از متخصصین حرفهای نسبت به افراد مبتدی، در نهایت برای شما ارزانتر خواهد بود. مدت زمانی که برای انجام یک پروژه تعیین میشود نیز در تعیین قیمت آن تاثیر دارد. هرچقدر محدودیت زمانی برای برنامه نویس وجود داشته باشد، از شما هزینه بیشتری دریافت خواهد کرد. یکی دیگر از مواردی که در قیمت یک پروژه سی پلاس پلاس تاثیر خواهد داشت، آموزش استفاده از برنامهای است که نوشته شده است. پشتیبانی برنامهای که نوشته شده است نیز در تعیین قیمت پروژه سی پلاس پلاس اثر زیادی دارد. فراموش نکنید که مخصوصا در پروژههای بزرگ، پشتیبانی اهمیت زیادی داشته و همینطور از برنامه نویس، زمان و انرژی زیادی را خواهد گرفت.
مراحل انجام پروژه سی پلاس پلاس
تمامی پروژههای بزرگی مثل فتوشاپ و حتی پروژههای کوچکی که نیازمند انجام پروژه سی پلاس پلاس باشند، با یک ایده اولیه شروع میشوند. پس از مطرح شدن ایده اولیه و بررسی امکان اجرای آن، طراحی مفهومی پروژه انجام میشود. طراحی مفهومی در پروژههای بزرگ کمک خواهد کرد تا همه افرادی که در پروژه نقش دارند، هدف نهایی را بهتر شناخته و در مسیر درستی حرکت کنند. انجام پروژه های سی پلاس پلاس با کیفیت عالی نیازمند متخصصین و برنامه نویسان تخصصی در حوزه C++ است.
عوامل متعددی در تعیین قیمت انجام پروژه سی پلاس پلاس موثر است. اولین عاملی که در قیمت تاثیر دارد، هدف و نتیجه نهایی پروژه است. البته ممکن است که در نگاه اول، هدف پروژه دقیقا دیده نشود. اما پس از تعریف پروژه و تشریح قسمتهای مختلف و نیازمندیهای آن، ابعاد پروژه نیز بهتر مشخص خواهد شد. همانطور که توضیح داده شد، برنامه نویسی با C++ یک کار کاملا تخصصی است. در نتیجه هرچقدر از متخصصین بهتری استفاده کنید، نتیجه بهتری را نیز بدست خواهید آورد.
پس از انتخاب متخصصین و توجیه پروژهای که از آنها انتظار میرود، برنامه نویسی اصلی شروع خواهد شد. هم زمان با برنامه نویسی و در مراحل متعددی با توجه به ابعاد پروژه، گزارشگیری و اروریابی انجام میشود. پس از پایان برنامه نویسی، تست برنامه انجام شده و برنامه تحویل میگردد. پس از این مرحله، دوره پشتیبانی آغاز خواهد شد.
کلام آخر
در این مطلب گفته شد که زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس یکی از قویترین، منعطفترین و جامعترین زبانهای برنامه نویسی است. کاربرد گسترده C++ در بسیاری از حوزههای دنیای دیجیتال دیده میشود. تعداد بسیار زیادی از برنامههای معروف و متداولی که امروزه در دنیا استفاده تخصصی دارند، مثل برنامه ایلوستریتور شرکت ادوبی و یا استفاده عمومی دارند، مانند برنامه مرورگر کروم شرکت گوگل، از این زبان برنامه نویسی بهره بردهاند.
زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس برپایه زبان C ساخته شده است و هرچند که زمان زیادی از ساخت این برنامه توسط یک دانشمند ریاضیدان دانمارکی میگذرد، اما این زبان با گذر زمان، خود را به روز کرده و نیازهای جدید برنامه نویسان را در خود جای داده است. همینطور گفته شد که این زبان برنامه نویسی یکی از سختترین زبانهای برنامه نویسی برای یادگیری تخصصی است و انجام پروژه سی پلاس پلاس باید توسط افراد متخصص و باتجربه انجام شود.
ارسال پاسخ