آموزش رایگان و جامع برنامه نویسی ++C ❤️ از 0 تا 100

درس یکم: انواع داده‌ها، انواع عملگرها، دستورات ورودی و خروجی

انجام پروژه تربیت بدنی
انجام پروژه تربیت بدنی در سایت کارت پروژه

موسسه کارت پروژه (karet) با داشتن تجربه‌ی چندین ساله در زمینه انجام انواع پایان نامه و سفارش پروژه های دانشجویی امکان انجام پروژه سی پلاس پلاس شما را با کیفیت بالا ، قیمت مناسب و به صورت تضمینی و فوری فراهم کرده است. در موسسه کارت، پایان نامه‌ ها و پروژه های شما توسط متخصصان حوزه مورد نظر و به صورت کاملا حرفه‌ای انجام می‌شود. جهت سفارش مشاوره و انجام پروژه سی پلاس پلاس از طریق فرم زیر اقدام کنید و یا از طریق تلگرام و واتساپ با ما در ارتباط باشید.

ثبت سفارش پروژه

مراحل ثبت سفارش در کارت پروژه

مراحل ثبت سفارش کارت پروژه
مراحل ثبت سفارش پروژه در سایت کارت پروژه

سوالات متداول

چطور پروژه‌ام را ثبت کنیم؟

برای ثبت پروژه کافیست با کلیک بر روی گزینه “سفارش پروژه دانشجویی” اطلاعات موردنیاز پروژه‌تان را ارسال بفرمایید تا پس از بررسی توسط کارشناسان، نتیجه خدمتتان ارسال گردد.

زمان بررسی پروژه‌ام و اعلام نتیجه چه میزان است؟

متوسط زمان ارزیابی و اعلام نتیجه پروژه‌ها، از 1 ساعت (برای پروژه‌های ساده) الی 12 ساعت ( برای پروژه‌های خاص) می‌باشد.

هزینه انجام پروژه‌ام چه میزان است؟

هزینه انجام پروژه‌ها با هم متفاوت است و پس از ارزیابی خدمتتان اعلام می‌گردد.

چه کارشناسانی پروژه ام را انجام می‌دهند؟

پروژه‌های شما توسط کارشناسان حرفه‌ای و گلچین شده رشته خودتان انجام می‌گیرد.

چه‌طور به تیم کارِت اعتماد کنم؟

مهم‌ترین وجه تمایز تیم ما با سایر موسسات، اعتبار 11 ساله و جلب رضایت دانشجویان بوده است. بهترین راه برای اعتماد بررسی نظر دانشجویان پیشین می‌باشد.

چه تضمینی بابت کیفیت انجام پروژه‌ام است؟

معمولا 50% هزینه پروژه‌ها در انتهای پروژه‌ها دریافت می‌گردد. همچنین با توجه به سابقه چندین ساله تیم کارِت، رضایت دانشجویان پیشین بهترین فاکتور برای تضمین پروژه‌های شما می‌باشد.

اطلاعات موردنیاز برای ثبت پروژه شامل چه مواردی میباشند؟

رشته، مقطع، دانشگاه، موضوع، نرم‌افزار موردنیاز، توضیحات دقیق پروژه به همراه شماره تماس و شماره واتساپ مهم‌ترین موارد می‌باشند.

زمان و هزینه انجام پروژه چه‌طور مشخص می‌شود؟

پس از ثبت سفارش پروژه‌تان، در صورت کامل بودن اطلاعات معمولا در کمتر از 12 ساعت هزینه و زمان خدمتتان اعلام می‌گردد.

آموزش رایگان C++ از صفر تا صد

در این آموزش قراره آموزش رایگان و جامع سی پلاس پلاس (C++) رو با هم داشته باشیم.

فرض می‌کنیم که شما با هیچ زبانی آشنایی ندارید اما اگر c بلد باشید، یادگیری برایتان راحت‌تر می‌شود. مباحث را در ۹ فصل طبقه‌بندی کردیم.

در فصل اول عملگرها و انواع داده‌ها را معرفی می‌کنم:

• چه typeهایی داریم؛

• چه عملگرهایی داریم؛

• اپراتورها را معرفی می‌کنم؟

• و دستورات Cin و Cout را توضیح می‌دهیم.

در فصل دوم دستورات شرطی if و switch را معرفی می‌کنیم

در فصل سوم دستورات تکرار for, while, do while را توضیح می‌دهیم.

در فصل چهارم به معرفی function می‌پردازم که مفصل است و بعد از آن برنامه‌نویسی شروع می‌شود.

در فصل پنجم آرایه‌ها را توضیح می‌دهیم.

در فصل ششم pointer یا اشاره‌گر را توضیح می‌دهیم.

در فصل هفتم رشته را توضیح می‌دهیم. برخی رشته را بعد از آرایه معرفی می‌کنند. اما ما آن را بعد از pointer معرفی می‌کنیم. چون در رشته‌ها یک نوع درست کردن رشته استفاده از pointer است.

در فصل هشتم نوع شمارشی structure و union را می‌گوییم.

و نهایتاً در فصل نهم file را توضیح می‌دهیم.

تفاوت زبان C و C++ چیست؟

اگر زبان c را بلد هستید، این قسمت را برایتان می‌گویم. اگر هم بلد نیستید، همین‌طوری بخوانید. تفاوت بین c و c++ در این است که ما در c، printf داشتیم، اما در اینجا دیگر دوست نداریم از آن استفاده نمی‌کنیم. (البته می‌توانیم از آن استفاده کنیم، ولی این کار را نمی‌کنیم) از دستور cout استفاده می‌کنیم که کار با آن خیلی راحت است.

در زبان سی scanf داشتیم، اینجا دیگر از آن استفاده نمی‌کنیم. خیلی دردسر داشت. در اینجا از دستور cin استفاده می‌کنیم. نوع داده‌ای داشتیم. اما در c، bool نداشتیم. چون در زبانی مثل پاسکال که قبل از c خیلی عادت داشتیم کار کنیم بود. در واقع false و true داشتیم. در اینجا دوباره می‌خواهیم از آن استفاده کنیم، bool را در c++ آوردند و انواع داده‌ای دیگری هم در c++ اضافه شد.

درزبان سی پلاس پلاس ، function overloading داریم که در زبان c نداشتیم. یعنی می‌توانیم چند تابع هم‌نام داشته باشیم. یک امکان خیلی خوب در c++ این است که با استفاده از function می‌توانیم به پارامترها امکان پیش‌فرض بدهیم. نکته‌ی جالب اینکه در structure می‌توانیم function تعریف کنیم. می‌توانیم از علامت :: استفاده کنیم و متغیر سراسری و محلی یا function سراسری و function محلی هم‌نام داشته باشیم. کلمه‌ی کلیدی namespace داریم که می‌توانیم scopeهای کوچکی تعریف کنیم و متغیرهای هم‌نام در scopeهای مختلف داشته باشیم.

در مورد نشت حافظه (memory leak) صحبت می‌کنیم که در c++ مدیریت آن بهتر است. و از مهم‌ترین تفاوت‌های c و c++، object oriented programming (OOP) است. این بحث OOP را در ادامه در یک مجموعه‌ی جدا تدریس خواهیم کرد.

در مجموعه‌ی OPP کلاس‌ها را می‌خوانیم، ؟؟؟ و مطالب مربوط به ؟؟؟

در این مجموعه تا فصل ۹ در خدمتتان خواهیم بود و فصل OPP که یکی از ویژگی‌های c++ است را زمانی می‌توانید یاد بگیرید که به این نوع فصل مسلط شده باشید. خیلی سریع نباید سراغ OPP برویم. وقتی OPP را یاد بگیرید، آن موقع وارد دنیای واقعی برنامه‌نویسی خواهید شد. ولی بدون یادگیری این فصل‌ها نمی‌توانید و دچار چالش خواهید شد. درس را در محیط Dev-C++ تدریس خواهیم کرد. شما می‌توانید در محیط‌های دیگر مانند codeblock، gold and c، turbo هم کار کنید. Dev یک فضای ساده دارد و در دانشگاه‌ها خیلی رایج است و ما بر اساس تجربه احساس کردیم که بهتر است در این محیط تدریس شود. ولی در کل موضوع تفاوتی نمی‌کند که از کدام محیط استفاده کنیم.

با یک مثال درس را شروع می‌کنیم. برنامه‌ی Dev-C++ را اجرا می‌کنیم:

در قسمت Source File < New < File می‌رویم

به‌جای آن می‌توانیم ctrl , N را نگه داریم تا فایل جدید برایمان باز شود. برنامه را در اینجا می‌نویسیم:

در خط اول عبارت #include را می‌نویسیم. (#: شارپ) در خط بعد using namespace std; را تایپ می‌کنیم.  برای نوشتن هر برنامه‌ای ابتدا این دو خط را باید بنویسیم. در خط بعدی main() را نوشته و علامت‌های brace را قرار می‌دهیم: { } برنامه را باید بین این دو علامت بالا بنویسیم. در این مثال فقط می‌خواهیم یک پیغام چاپ کند. برای چاپ از دستور »cout باید استفاده کنیم. آن چیزی که می‌خواهیم چاپ کند را بین double quotation “” قرار می‌دهیم. مثلاً برای چاپ کلمه‌ی hello به این صورت عمل می‌کنیم:

حال می‌خواهیم این برنامه را اجرا کنیم تا hello را برای ما چاپ کند. برای اجرا به قسمت compile می‌رویم. همچنین می‌توانیم از دکمه‌ی F9 بر روی کیبورد هم استفاده کنیم.

موقعی که کامپایل می‌کنیم، چون برنامه را save نکردیم، باید برای آن یک اسم قرار دهیم. من در directory که قبلا آماده کردم و می‌خواهم برنامه در آنجا قرار داشته باشد، که الان 1 است، می‌آییم اسم آن فایل را t1 قرار می‌دهیم و save می‌کنیم.

این بالا که نوشته شد t1.cpp به این معنا است که اسم این فایل t1 است و پسوند آن cpp (c plus plus) است. در پایین هم این را می‌نویسد که کامپایل موفقیت‌آمیز بود و در یک ثانیه و خورده‌ای این کامپایل را انجام داده است.

در کامپایل می‌تواند ایرادی هم ایجاد شود. مثلاً اگر علامت ; (semicolon) را قرار ندهیم، پیغام خطا می‌دهد که ; نگذاشتیم.

; را پاک کردیم، compile را زدیم، این ارور را به ما نشان داد: «من انتظار دارم قبل از علامت پایانی }، ; بگذارید. یا اگر کلمه‌ای اشتباه تایپی داشته باشد مثلا حرف t را در cout، به اشتباه قرار ندهیم و به صورت cou تایپ کنیم، وقتی کامپایل کنیم، به ما ارور می‌دهد. می‌گوید «من کلمه‌ی cou را نمی‌شناسم. در این scope تعریف نشده است.» خلاصه اگر در syntax زبان مربوطه اشتباهی انجام دهید، کامپایلر برنامه ارور می‌دهد. بعد از کامپایل و این‌که دیگر اروری نداشته باشد و پیغام موفقیت‌آمیز بودن را نمایش دهد، run را انجام می‌دهیم. همچنین می‌توانیم از روی کیبورد دکمه‌ی F10 را بزنیم.

Run که می‌کنیم، می‌نویسد hello. یعنی همان‌ چیزی که گفته بودیم چاپ کند را برای ما چاپ می‌کند. اگر نخواهی این نوشته‌ها را ببینیم، می‌توانیم یک دستور getch( ); بنویسیم که این getch، باعث می‌شود hello را که بزند، منتظر گرفتن یک کاراکتر بماند. دیگر آن علامت‌ها را هم نمی‌بیند.

الان اگر این getch را اجرا کنیم، کامپایل که کردیم، ارور می‌دهد و می‌گوید که getch در این scope تعریف شده نیست.

سوالات متداول

زمان و هزینه انجام پروژه چه‌طور مشخص می‌شود؟

هزینه انجام پروژه‌ها با هم متفاوت است و پس از ارزیابی خدمتتان اعلام می‌گردد.

چه تضمینی بابت کیفیت انجام پروژه‌ام است؟

معمولا 50% هزینه پروژه‌ها در انتهای پروژه‌ها دریافت می‌گردد. همچنین با توجه به سابقه چندین ساله تیم کارِت، رضایت دانشجویان پیشین بهترین فاکتور برای تضمین پروژه‌های شما می‌باشد.